Libnet.ro
UNICEF

01:05

A murit parintele Victor Neamtu. Era unul dintre cei mai importanti preoti din Brasov

Antena3 Antena3,
A murit parintele Victor Neamtu. Era unul dintre cei mai importanti preoti din Brasov

Dupa nici mai mult, nici mai putin de 33 de ani in slujba Bisericii, Preotul Victor Neamtu de la Biserica din Centrul Civic Brasov s-a stins din viata la nici 58 de ani,Parintele a suferitsambata doua. continuă pe Antena3

Florin Mitu, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori ai TVR, a murit

Florin Mitu, unul dintre cei mai cunoscuti crainici ai Televiziunii Romane, a murit, miercuri, la varsta de 78 de ani. Mitu suferise in toamna lui 2014 un accident vascular cerebral, fiind internat atunci in stare.

Unul dintre cei mai iubiti lei din Africa, ucis de catre un stomatolog in timpul unei partide de vanatoare ilegala

Unul dintre cei mai iubiti lei din Africa dintr-un parc natural din Zimbabwe a fost ucis de un dentist american, in cursul unei partide de vanatoare ilegala, relateaza The Guardian. Cecil, vedeta parcului.

A murit parintele Victor Neamtu de la Biserica de Lemn

Preotul Victor Neamtu a slujit 33 de ani la Biserica din Centrul Civic. S-a stins la nici 58 de ani in urma unui masiv accident vascular.

Premierul desemnat la Chisinau, unul dintre cei mai bogati oameni din Republica Moldova

Valeriu Strelet, desemnat premier al Republicii Moldova dupa demisia fostului sef al Guvernului de la Chisinau, la inceputul lunii iunie, este unul dintre cei mai bogati moldoveni. Strelet, membru de 22 de ani al Parlamentului, are o casa de lux, doua apartamente, trei terenuri, trei automobile si detine actiuni la trei companii care au facut afaceri cu statul, scriu jurnalistii Rise. md.

Unul dintre agresorii din Caracal ataca iar victima

Unul dintre cei patru tineri acuzati de viol de fata din Caracal a intervenit telefonic la emisiunea Acces Direct. Bineinteles ca a sustinut ca victima minte si ca o data, cand s-au intalnit, i-a privit.

Zgonea, la Expo Milano: Italia este unul dintre principalii parteneri comerciali ai Romaniei

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a vorbit astazi, la Expo Milano 2015, despre legaturile profunde care exista intre tara noastra si Italia, la nivel economic, cultural si politic, subliniind ca aceasta este unul dintre principalii parteneri comerciali ai Romaniei.

Sefia CJ Arad a fost preluata de unul dintre vicepresedinti

Atributiile presedintelui Consiliului Judetean CJ) Arad, Nicolae Iotcu, arestat preventiv pentru trafic de influenta, au fost preluate, luni, de catre Adrian Tolea PNL), unul dintre vicepresedinti, pana cand prefectul va emite ordinul de constatare a suspendarii din functie a lui Iotcu.

Trei dintre cei sapte violatori ai fetei din Vaslui cer stramutarea procesului la Iasi, acuzand presiunea mediatica

Trei dintre cei sapte barbati din Vaslui acuzati ca ar fi violat o fata de 18 ani cer stramutarea procesului la lasi, acuzand presiunea mediatica asupra magistratilor si procurorilor din Vaslui, scrie.

Craincul TVR, Florin Mitu, a murit

Florin Mitu, unul dintre cei mai cunoscuti crainici ai Televiziunii Romane, a murit, miercuri, la varsta de 78 de ani, din cauza unor afectiuni mai vechi.

Crainicul TVR, Florin Mitu, a murit

Florin Mitu, unul dintre cei mai cunoscuti crainici ai Televiziunii Romane, a murit, miercuri, la varsta de 78 de ani, din cauza unor afectiuni mai vechi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )