Libnet.ro
UNICEF

06:15

Premierul desemnat la Chisinau, unul dintre cei mai bogati oameni din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Premierul desemnat la Chisinau, unul dintre cei mai bogati oameni din Republica Moldova

Valeriu Strelet, desemnat premier al Republicii Moldova dupa demisia fostului sef al Guvernului de la Chisinau, la inceputul lunii iunie, este unul dintre cei mai bogati moldoveni. Strelet, membru de 22 de ani al Parlamentului, are o casa de lux, doua apartamente, trei terenuri, trei automobile si detine actiuni la trei companii care au facut afaceri cu statul, scriu jurnalistii Rise. md. continuă pe Adevărul

Unul dintre cele mai populare jocuri ruleaza si pe smartwatch [VIDEO]

Dupa ce am vazut Doom portat pe un amalgam de gadgeturi, se pare ca si batranul Half Life este la fel de versatil cu un pic de efort. Desi este greu de inteles de ce ai vrea sa te joci un shooter pe smartwatch, un internaut pasionat de programare a reusit zilele trecute imposibilul. A [] Unul dintre cele mai populare jocuri ruleaza si pe smartwatch [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un pusti infuleca cel mai iute ardei din lume. Ce urmeaza e epic

Faceti cunostinta cu Pikachu The Pokemon, un pusti de 9 ani impatimit al YouTube-ului. Desi e numai in clasa a patra, nimic nu l-a oprit sa se filmeze infulecand unul dintre cei mai iuti ardei din lume,.

A murit, la doar 33 de ani, artistul galatean Florin Petre. Era considerat cel mai stralucit bariton din generatia lui

Baritonul Florin Dumitru Petre, unul dintre cei mai indragiti tineri artisti de pe scena Teatrului Muzical Nae Leonard Galati, a incetat din viata sambata, 25 iulie, dupa o lupta de cativa ani cu o teribila boala. La doar 33 de ani, Florin Petre ajunsese deja la o cariera artistica si pedagogica de exceptie.

Sefia CJ Arad a fost preluata de unul dintre vicepresedinti

Atributiile presedintelui Consiliului Judetean CJ) Arad, Nicolae Iotcu, arestat preventiv pentru trafic de influenta, au fost preluate, luni, de catre Adrian Tolea PNL), unul dintre vicepresedinti, pana cand prefectul va emite ordinul de constatare a suspendarii din functie a lui Iotcu.

COMPATIBILITATI intre zodii. Berbecii si varsatorii, cei mai buni parteneri intr-o relatie deschisa

Berbecii si varsatorii sunt cei mai buni parteneri intr-o relatie fara reguli stricte si gelozie. Zodii de aer si de foc, nativii se inteleg de minune si pot avea realizari notabile impreuna.

Cei mai cunoscuti tortionari din comunism: Enoiu, Craciun, Ficior, Moromete, Visinescu

Cei mai cunoscuti tortionari din comunism. Angajati ai Securitatii din primii ani ai institutiei, Gheorghe Enoiu, Gheorghe Craciun sau Alexandru Visinescu au fost printre comunistii responsabili cu torturarea detinutilor din inchisori sau colonii de munca.

Alina Gorghiu: Domnul Emil Boc este unul dintre membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid

Domnul Emil Boc este unul din membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid. ) Vom vedea ce decide viitorul despre domnia sa, a declarat Alina Gorghiu, invitata in emisiunea Subiectiv de la.

GALERIE FOTO Unul dintre cele mai vechi regulamente scolare din Romania, datand din secolul al XVI-lea, a fost scris de catre sasii din satul Crit

Satele sasesti din vecinatatea orasului medieval Sighisoara, acolo unde printul Charles vine in vizita cand se afla in Romania, ascund comori istorice si traditii pe care doar cativa batrani si le mai amintesc.

Doi dintre cei trei candidati la sefia ANI au absolvit Academia Nationala de Informatii a SRI

Pentru functia de sef al Agentiei Nationale de IntegritateANI) si-au anuntat candidatura trei persoane, dintre care doi sunt absolventi ai Academiei de Informatii a SRI, scrie Romaniacurata. ro. Pentru.

ingerul copiilor din lagarul groazei de la Cighid: medicul care a spus stop mortii. Cei mai multi se prapadeau la varsta de trei ani

Medicul Pavel Oarcea a ajuns la caminul-spital de la Cighid, judetul Bihor, considerat lagarul copiilor cu handicap, in primavara anului 1990, la doar cateva luni de la Revolutie. De cand a pus piciorul in acel loc infiorator, a ajuns sa fie iubit de zecile de suflete carora le-a oferit cel mai de pret dar: viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )