Libnet.ro
UNICEF

10:30

Unul dintre agresorii din Caracal ataca iar victima

Antena3 Antena3,
Unul dintre agresorii din Caracal ataca iar victima

Unul dintre cei patru tineri acuzati de viol de fata din Caracal a intervenit telefonic la emisiunea Acces Direct. Bineinteles ca a sustinut ca victima minte si ca o data, cand s-au intalnit, i-a privit. continuă pe Antena3

Zgonea, la Expo Milano: Italia este unul dintre principalii parteneri comerciali ai Romaniei

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a vorbit astazi, la Expo Milano 2015, despre legaturile profunde care exista intre tara noastra si Italia, la nivel economic, cultural si politic, subliniind ca aceasta este unul dintre principalii parteneri comerciali ai Romaniei.

Unul dintre cei mai iubiti lei din Africa, ucis de catre un stomatolog in timpul unei partide de vanatoare ilegala

Unul dintre cei mai iubiti lei din Africa dintr-un parc natural din Zimbabwe a fost ucis de un dentist american, in cursul unei partide de vanatoare ilegala, relateaza The Guardian. Cecil, vedeta parcului.

Sefia CJ Arad a fost preluata de unul dintre vicepresedinti

Atributiile presedintelui Consiliului Judetean CJ) Arad, Nicolae Iotcu, arestat preventiv pentru trafic de influenta, au fost preluate, luni, de catre Adrian Tolea PNL), unul dintre vicepresedinti, pana cand prefectul va emite ordinul de constatare a suspendarii din functie a lui Iotcu.

Alina Gorghiu: Domnul Emil Boc este unul dintre membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid

Domnul Emil Boc este unul din membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid. ) Vom vedea ce decide viitorul despre domnia sa, a declarat Alina Gorghiu, invitata in emisiunea Subiectiv de la.

Mercer: 78% dintre angajatorii din sectorul financiar planuiesc schimbari ale programelor de remunerare

Circa 78% dintre companii planuiesc schimbari ale programelor de remunerare ca urmare a conditiilor dificile din piata, arata raportul privind remuneratia executivilor din sectorul financiar realizat de Mercer, companie de consultanta in resurse umane, parte din grupul Marsh and McLennan Companies.

Doi dintre violatorii din Valeni, rude cu seful IPJ Vaslui

Noi detalii ies la lumina in cazul violului odios de la Vaslui. Seful Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui, Mihai Carp, este originar din Valeni si, mai mult, ar fi ruda cu doi dintre violatori, scrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )