Libnet.ro
UNICEF

20:45

A murit seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta. Avea 57 de ani si era diagnosticat cu COVID-19

Hotnews Hotnews,
 A murit seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Constanta. Avea 57 de ani si era diagnosticat cu COVID-19

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, Daniel-Gheorghe Popa, a murit dupa ce fusese confirmat cu COVID-19 si era internat intr-un spital din Capitala, au confirmat pentru Mediafax surse locale. continuă pe Hotnews

Comitetul pentru Situatii de Urgenta in Bucuresti decide luni scenariul de functionare a scolilor pentru urmatoarele 14 zile

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti se va reuni luni pentru a discuta scenariul de functionare a unitatilor de invatamant pentru urmatoarele 14 zile. Seful Inspectoratului Scolar din Bucuresti, Ionel Puscas, spunea la sfarsitul saptamanii trecute ca este clar pentru toata lumea ca luni se va decide prelungirea cursurilor online in Capitala.

Seful ISU Dobrogea a murit. Colonelul Daniel-Gheorghe Popa fusese depistat cu COVID-19 si era internat intr-un spital din Bucuresti

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al judetului Constanta, colonelul Daniel Gheorghe-Popa, a decedat miercuri, in contextul in carefusese diagnosticat cu COVID-19 cu cateva.

ASTAZI Comitetul pentru Situatii de Urgenta decide scenariul de functionare a scolilor din Bucuresti pentru urmatoarele 14 zile

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti se va reuni astazi pentru a discuta scenariul de functionare a unitatilor de invatamant pentru urmatoarele 14 zile.

Scolile din Capitala raman inchise. Restrictiile actuale, mentinute pentru urmatoarele doua saptamani Nicusor Dan: Cautam hoteluri pentru a-i tine in carantina pe romanii care vin din statele unde s-au impus restrictii

Restaurantele, cafenelele, teatrele si cinematografele din Capitala vor continua sa ramana inchise si in urmatoarele doua saptamani. La fel, si scolile, care vor continua cursurile online, a decis luni Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta Bucuresti. De asemenea, ramane obligatorie purtarea mastii de protectie si in spatiile deschise, iar institutiile publice si firmele trebuie sa isi decaleze programul de lucru. Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a spus ca se asteapta la un val de romani care sa revina in tara din tarile care au impus restrictii, iar autoritatile cauta hoteluri pentru a-i tine acolo in carantina. Rata de infectare in Capitala se apropie de 4 la mia de locuitori.

Doliu mare pentru Simona Florescu. A murit marti seara: Pentru mine a fost cel mai bun

Veste trista in showbiz-ul romanesc. Astazi a incetat din viata tatal Simonei Florescu. Cuprinsa de durere, chiar fosta sotie a lui Ion Dichiseanu a facut public anuntul decesului. Doliu in familia Simonei Florescu Astazi, 3 noiembrie Simona Florescu si-a anuntat prietenii de pe retelele de socializare, ca tatal sau a decedat. Fosta sotie a lui .

Scolile din Capitala raman inchise inca 14 zile. Traian Berbeceanu: Nu s-a considerat necesar si oportun la acest moment sa fie introduse masuri restrictive noi (VIDEO)

UPDATE, 2 noiembrie, ora 11. 20 Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a anuntat ca in sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta de luni s-a decis mentinerea restrictiilor aflate inca in.

Dedeman, Monsson Trading si Celco, sponsorizare de 50.000 de euro pentru Spitalul Judetean Constanta

Companiile Dedeman, Monsson Trading si Celco si-au unit fortele pentru a sustine Spitalul Judetean Constanta cu o sponsorizare in valoare totala de 50. 000 de euro, pentru achizitia unui robot de dezinfectie cu raze UV.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1931 seconds )