Libnet.ro
UNICEF

23:15

Scolile din Capitala raman inchise inca 14 zile. Traian Berbeceanu: Nu s-a considerat necesar si oportun la acest moment sa fie introduse masuri restrictive noi (VIDEO)

B1 B1,
Scolile din Capitala raman inchise inca 14 zile. Traian Berbeceanu: Nu s-a considerat necesar si oportun la acest moment sa fie introduse masuri restrictive noi (VIDEO)

UPDATE, 2 noiembrie, ora 11. 20 Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, a anuntat ca in sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta de luni s-a decis mentinerea restrictiilor aflate inca in. continuă pe B1

Scolile din Capitala vor ramane inchise. Urmeaza un anunt oficial al Prefecturii

Scolile din Capitala, atat cele de stat cat si cele private, vor ramane inchise, din cauza pandemiei.

Comitetul pentru Situatii de Urgenta decide luni daca se redeschid scolile in Bucuresti

Comitetul pentru Situatii de Urgenta se va reuni luni, 2 noiembrie, in sedinta pentru a decide daca scolile din Capitala raman inchise si pentru urmatoarele 14 zile. CSU va stabili modul de functionare al tuturor unitatilor de invatamant care se afla in prezent sub scenariul rosu.

Nicusor Dan sustine mentinerea scenariului rosu pentru scolile din Capitala. Primarul anunta ca vor fi controale masive la terase

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, se declara de acord cu mentinerea scenariului rosu in ceea ce priveste functionarea unitatilor de invatamant din Bucuresti, pana cand se va constata o scadere a numarului de infectari. El promite controale in zonele care prezinta risc ridicat de raspandire a bolii.

Comitetul pentru Situatii de Urgenta decide luni daca se redeschid scolile in Bucuresti

Comitetul pentru Situatii de Urgenta va decide luni daca scolile din Capitala raman inchise, in contextul in care expira cele 14 zile, timp in care masura a fost valabila. CSU va stabili modul de.

Scolile din Capitala raman inchise. Restrictiile actuale, mentinute pentru urmatoarele doua saptamani Nicusor Dan: Cautam hoteluri pentru a-i tine in carantina pe romanii care vin din statele unde s-au impus restrictii

Restaurantele, cafenelele, teatrele si cinematografele din Capitala vor continua sa ramana inchise si in urmatoarele doua saptamani. La fel, si scolile, care vor continua cursurile online, a decis luni Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta Bucuresti. De asemenea, ramane obligatorie purtarea mastii de protectie si in spatiile deschise, iar institutiile publice si firmele trebuie sa isi decaleze programul de lucru. Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a spus ca se asteapta la un val de romani care sa revina in tara din tarile care au impus restrictii, iar autoritatile cauta hoteluri pentru a-i tine acolo in carantina. Rata de infectare in Capitala se apropie de 4 la mia de locuitori.

Cursurile in scolile din Bucuresti raman in scenariul rosu de functionare

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta CMBSU) a decis, in sedinta de astazi, ca pentru unitatile de invatamant preuniversitar, cursurile sa se desfasoare in continuare online, cele fata in fata fiind suspendate.

EXCLUSIV Toate scolile si gradinitele particulare din Capitala continua sa desfasoare activitati de tip afterschool: Legislatia actuala nu restrictioneaza activitatile fata in fata in spatii inchise. Sunt restrictionate doar activitatile didactice

EXCLUSIV Toate scolile si gradinitele particulare din Capitala continua sa desfasoare activitati fata in fata in spatii inchise sub forma unor evenimente de tip afterschool, care nu vizeaza a.

Anunt de ultima ora pentru elevi si profesori. Cum vor functiona scolile in urmatoarele 14 zile

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti a anuntat ca se va reuni astazi pentru a discuta scenariul de functionare a unitatilor de invatamant pentru urmatoarele doua saptamani. Cum vor invata elevii in urmatoarele doua saptamani Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, a anuntat in cursul serii de duminica faptul ca nu se vor .

Comitetul pentru Situatii de Urgenta in Bucuresti decide luni scenariul de functionare a scolilor pentru urmatoarele 14 zile

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti se va reuni luni pentru a discuta scenariul de functionare a unitatilor de invatamant pentru urmatoarele 14 zile. Seful Inspectoratului Scolar din Bucuresti, Ionel Puscas, spunea la sfarsitul saptamanii trecute ca este clar pentru toata lumea ca luni se va decide prelungirea cursurilor online in Capitala.

Candidaturile depuse de formatiuni politice si independenti in circumscriptiile din tara raman definitive

Candidaturile depuse de formatiunile politice si independenti la alegerile parlamentare in circumscriptiile electorale din tara raman astazi definitive.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2856 seconds )