Libnet.ro
UNICEF

22:16

A murit unul dintre cei mai iubiti profesori de limba romana din Vaslui. Stelian Pirvoiu, ultimul lectie

Adevărul Adevărul,
A murit unul dintre cei mai iubiti profesori de limba romana din Vaslui. Stelian Pirvoiu, ultimul lectie

Doliu in invatamantul vasluian. A incetat din viata unul dintre cei mai apreciati dascali de limba romana: profesorul Stelian Pirvoiu, de la Liceul Mihail Kogalniceanu din Vaslui. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai iubiti primari din Banatul secolului XIX aduna fonduri pentru copiii orfani si ii imbraca de Craciun pe copiii saraci din oras

Doctorand al Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca si pasionat de istorie locala, tanarul istoric Oliviu Gaidos a descoperit in arhive povestea impresionanta a lui Constantin Udria, unul din cei mai iubiti primari ai secolului XIX din Banat. Pentru performantele sale, Udria a fost decorat de imparatul Franz Josef.

S-a stins din viata unul dintre cei mai longevivi romani. A baut in fiecare dimineata cate un paharel de palinca si a ajuns prima oara in spital la 99 de ani

Aproape 103 ani. Atat si-a dus existenta, deloc usoara, pe acest pamant lelea Vica din localitatea salajeana Hida, unul dintre cei mai longevivi salajeni si, implicit, romani, trecuta in vesnicie marti, 16 februarie, in casa in care locuia impreuna cu fiica sa, in varsta si ea de 81 de ani.

Mesajul important primit de Mihai Gadea de la unul dintre cei mai mari chirurgi din lume

Perchezitii la unul din cei mai mari afaceristi cu cereale din Banat, Cristian Popa. Ce acuzatii ii aduce DNA

Unul din cei mai importanti oameni de afaceri pe piata cerealelor din Banat, Cristian Popa, este cercetat de procurorii anticoruptie, pentru evaziune fiscala si constituire de grup infractional organizat. Prejudiciul se ridica la aproximativ trei milioane de euro, conform publicatiei locale Opinia Timisoarei.

Rechinul imobiliar Zapodeanu, unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, prins intr-o ancheta a DNA cu un prejudiciu de peste 700.000 de euro

Omul de afaceri Ioan Zapodeanu este urmarit penal intr-o ancheta penala instrumentata de DNA Iasi in care au mai fost pusi sub invinuire si avocati sau angajati ai Oficiliu de Cadastru.

FOTO Cum arata casa in care s-a nascut George Apostu, unul dintre cei mai importanti sculptori romani dupa Brancusi, inmormantat in Pere-Lachaise

Sculptorul George Apostu s-a nascut pe 20 decembrie 1934, in comuna bacauana Stanisesti, in casa parintilor sai Mariuca si Vasile Apostol, proapat ridicata dupa casatoria acestora din 1929. A urmat scoala primara in sat, dupa care a plecat la gimnaziu, la Tecuci. Casa apartine acum nepotului sau, Dinu Apostu, presedintele Asociatiei de Prietenie Romano-Franceza, organizator al unor tabere de creatie in Stanisesti.

Protest pentru drumul care face legatura intre Cluj-Napoca si unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale judetului

Drumul judetean care face legatura intre Cluj-Napoca si unul dintre cele mai vizitate obiective turistice ale judetului, aria protejata Cheile Turzii, este intr-o stare deplorabila. Clujenii interesati de starea drumului vor organiza sambata, de la 10. 00, un protest ce vizeaza Consiliul Judetean Cluj si CNADNR Cluj.

Un solist cunoscut si indragit de la noi, internat de urgenta

Solistul Ilie Micolov a fost internat de urgenta intr-un spital din Capitala, informeaza Libertatea. in varsta de 66 de ani, unul dintre cei mai iubiti artisti ai anilor 80 sufera de astm si probleme.

Cate calorii are un mic. Cat este de sanatos unul dintre cele mai populare preparate ale romanilor

Traditionalul mic, unul din cele mai populare preparate in randul romanilor, nu este deloc un fel de mancare recomandat a fi consumat des, spun specialistii.

Bilal Erdogan, unul dintre fiii presedintelui turc, anchetat pentru spalare de bani

Unul dintre fiii presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, Bilal Erdogan, este anchetat de autoritatile italiene pentru spalare de bani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )