Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mutarea indrazneata facuta de cel mai cautat om din lume, dupa atacurile de la Paris

Antena3 Antena3,
Mutarea indrazneata facuta de cel mai cautat om din lume, dupa atacurile de la Paris

Salah Abdeslam, dat in urmarire internationala pentru participare la comiterea atentatelor de la Paris, a luat legatura cu un avocat belgian, anunta agentia Belga, citata de cotidianul Le Parisien. Salah. continuă pe Antena3

Neymar, fair-play la gala decernarii Balonului de Aur: Messi este cel mai bun din lume

Atacantul brazilian Neymar a declarat, luni, ca argentinianul Lionel Messi, coechipierul sau de la FC Barcelona, este cel mai bun jucator din lume si merita sa castige Balonul de Aur decernat la gala de la.

Cel mai batran om din lume s-a nascut in 1884. Are o sotie cu 69 de ani mai tanara

Cel mai batran om din lume esteJose Coelho de Souza din Brazilia. El a implinit varsta de 131 de ani, fiind nascut in 1884, scrie globo. com. Potrivit Institutului National pentru Asigurari Sociale,.

Messi, Stapanul Baloanelor de Aur: argentinianul a fost ales cel mai bun din lume in 2015. Ce a spus despre Ronaldo

Ales cel mai bun fotbalist al lumii in 2009, 2010, 2011 si 2012, Lionel Messi a fost votat numarul 1 si pentru anul recent incheiat, devenind singurul jucator din istorie cu cinci trofee Ballon dOr.

E un pitic sfrijit. Nu poate fi cel mai bun din lume. Ce naiba!Declaratie uluitoare a lui Adrian Mutu despre Leo Messi

Lionel Messi a castigat al cincilea Balon de Aur, performanta unica in istoria fotbalului, care cu greu va mai putea fi egalata de cineva.

Ce s-a ales de criminalul care a scris cea mai lunga poezie din lume. Eliberat din inchisoare, a fost prins la furat

Florin Geanopol 51 de ani), din Vatra Dornei, a devenit cunoscut dupa ce, in cei 16 ani petrecuti dupa gratii pentru o dubla crima, a scris o poezie de 27. 000 de strofe, mediatizata drept cea mai lunga din lume.

Cel mai ieftin smartphone Samsung ajunge online Galaxy J1 (2016)

Intotdeauna cei de la Samsung au avut pe piata o varietate foarte mare de smartphone-uri, dar doar Galaxy J1 se poate mandri cu faptul ca este cel mai ieftin din portofoliul companiei. Spre deosebire de Apple care refuza cu indarjire sa aduca pe piata telefoane ieftine, Samsung nu s-a sfiit niciodata sa mai lanseze terminale [].

Boeing ramane cel mai mare producator de avioane din lume

Grupul american Boeing Co. si-a mentinut anul trecut pozitia de cel mai mare producator de avioane din lume, depasind Airbus Group NV pentru al patrulea an consecutiv, dupa ce a accelerat productia modelului de varf 787 Dreamliner, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la Marea Neagra. Va costa 7 MLD. dolari

Cel mai mare aeroport din lume este in constructie la 35 de km de Istanbul, pe coasta Marii Negre si va deservi 150 de milioane de pasageri care vor putea zbura catre 350 de destinatii internationale, potrivit igairport. com .

Pentru prima data in ultimii 41 de ani, nimeni nu a mai ajuns pe cel mai inalt varf din lume

Nimeni nu s-a mai aventurat pe Everest dupa cutremurul ce a avut loc in Nepal anul trecut in aprilie si care a fost urmat de o avalansa in urma careia au murit 24 de oameni. Cutremurul de 7. 8 grade pe scara Richt.

Vanzarile de PC-uri au atins anul trecut cel mai slab nivel din 2008 incoace

Vanzarile mondiale de desktop-uri si laptop-uri au avut o scadere istorica de peste 10% in 2015, atingand cel mai slab nivel din ultimii sapte ani, arata datele IDC. In lume s-au vandut 276 milioane de PC-uri, Lenovo fiind numarul unu mondial. In top 5 doar Apple a crescut, in timp ce Acer a scazut cu aproape 20%. Scaderile arata ca Windows 10 nu a putut influenta in mod pozitiv piata, iar oamenii tin tot mai multi ani laptop-urile si PC-urile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )