Libnet.ro
UNICEF

13:31

Muza adormita a lui Constantin Brancusi s-a vandut cu 9 milioane de dolari la New York

România Liberă România Liberă,
Muza adormita a lui Constantin Brancusi s-a vandut cu 9 milioane de dolari la New York

Una din primele versiuni ale lucrarii Muza adormita, de Constantin Brancusi, s-a vandut cu suma de 9,125 milioane de dolari, joi seara, la New York, informeaza Mediafax. Sculptura va ramane intr-o colectie privata americana. continuă pe România Liberă

Lucrare de Constantin Brancusi, vanduta cu 8 milioane de dolari

O lucrare de-a parintelui sculpturii moderne, Constantin Brancusi, a ajuns in posesia unei colectionare. Opt milioane de dolari a oferit aceasta pentru celebra opera La Muse endormie, in timpul unei licitatii.

FOTO Un muzeu unic in Romania dedicat lui Constantin Brancusi va fi infiintat la Craiova. Investitia se ridica la 7 milioane de euro

Centrul international Constantin Brancusi va fi ridicat in curtea Muzeului de Arta din Craiova. Consiliul Judetean Dolj a semnat contractual pentru realizarea investitiei.

VIDEO Zeci de elevi si cadre didactice din Valea Timocului, in vizita la Universitatea Constantin Brancusi

Universitatea Constantin Brancusi din Targu-Jiu a primit, weekend-ul trecut, vizita unei delegatii din Serbia. 40 de elevi si sase cadre didactice de la mai multe licee din Valea Timocului, din localitatile Petrovac, Veliko Gradiste, au sosit la Targu-Jiu.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )