Libnet.ro
UNICEF

17:00

Nadia Comaneci si Ilie Nastase, jigniti in ultimul hal: O botoxata si Mister Bean

Adevărul Adevărul,
Nadia Comaneci si Ilie Nastase, jigniti in ultimul hal: O botoxata si Mister Bean

Scandalul margarinei in care a fost implicata fosta mare campioana Nadia Comaneci a atras reactii de tot felul la adresa Zeitei de la Montreal. continuă pe Adevărul

Radu Banciu: Merita sa-i plesnesti putin pe Nadia si pe Ilie Nastase, ea e o botoxata, el un Victor Ciorbea mai norocos la femei

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca fostii campioni Nadia Comaneci si Ilie Nastase nu trebuie scutiti de critici pentru ca accepta sa.

Radu Banciu se aliaza cu Robert Turcescu: ii ataca dur pe Nadia Comaneci si Ilie Nastase

Radu Banciu face front comun cu Robert Turcescu si, dupa ce i-a dat dreptate jurnalistului dupa ce a spus ca Nadia Comaneci este cersetoare, il ataca acum dur pe Ilie Nastase pentru simplul fapt ca tenismenul a sarit in apararea marii gimnaste. Continue reading .

Radu Banciu nu se dezminte! O face pe Nadia Comaneci botoxata si penibila!

Radu Banciu pare sa nu aiba limite si ajunge sa o jigneasca pe Nadia Comaneci in ultimul hal. Jurnalistul de la B1TV o catalogheaza pe sportiva drept botoxata si penibila, si ca merita sa fie plesnita putin. Continue reading .

Robert Turcescu explica de ce a numit-o pe Nadia Comaneci cersetoare

Robert Turcescu subliniaza ca a aruncat cuvinte grele atunci cand a criticat-o pe Nadia Comaneci pentru a fi sigur ca mesajul luni de lupta impotriva consumului margarinei ajunge indeajuns de departe. Jurnalistul se arata revoltat de faptul ca gimnasta promoveaza in scoli acest tip de produs, considerat de multi nociv. Continue reading .

Scandalul margarinei promovate de Nadia Comaneci este cercetat de Ministerul Educatiei

Scandalul margarinei promovate de Nadia Comaneci este cercetat de Ministerul Educatiei. Corpul de control al ministerului verifica modul in care producatorul de margarina si-a facut publicitate in Scoala.

Sinteza zilei: Motivul pentru care o lume intreaga o pretuieste pe Nadia Comaneci

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, motivul pentru care Nadia Comaneci a devenit un simbol al Romaniei, motivul pentru care acum se vorbeste despre.

Ilie Nastase, jignit de italieni: A fost numit tiganul tenisului intr-un clasament de sportivi

Fostul tenisman Ilie Nastase a fost jignit din nou de italieni. Fostul campion ATP a fost numit, intr-un clasament, de jurnalistii italieni tiganul tenisului. Sportivul a atras apelativul de tigan din.

Ilie Nastase, jignit de italieni: A fost numit tiganul tenisului

Ilie Nastase a fost jignit de jurnalistii italieni de la publicatia Ubitennis. Fostul tenisman a fost numit tiganul tenisului din cauza atitudinii sale din vremea cand era jucator. Primul lider.

Ilie Nastase, jignit ca la usa cortului de jurnalistii italieni: Tiganul tenisului!

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a fost facut cu ou si cu otet de ziaristii italieni din cauza atitudinii sale din vremea cand era jucator. Pentru jurnalistii din Peninsula, Nastase este tiganul tenisului.

Ilie Nastase, jignit de jurnalistii italieni: Tiganul tenisului!

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a fost facut cu ou si cu otet de ziaristii italieni din cauza atitudinii sale din vremea cand era jucator. Pentru jurnalistii din Peninsula, Nastase este tiganul tenisului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )