Libnet.ro
UNICEF

14:30

De la Nadia pentru Simona: Halep a primit titlul de la Zeita de la Montreal. Ce a spus cu emotie in glas

Adevărul Adevărul,
De la Nadia pentru Simona: Halep a primit titlul de la Zeita de la Montreal. Ce a spus cu emotie in glas

Primul triumf din 2016 o va urca pe Halep 7 WTA) pana pe locul 5 mondial. Mai mult, parcursul din Spania e o confirmare a faptului ca romanca si-a redescoperit jocul solid exact inainte de Roland Garros 24 mai - 7 iunie). continuă pe Adevărul

Ce nota si-a dat Simona Halep dupa titlul cucerit la Madrid

Vedeti mai jos ce a declarat jucatoarea Simona Halep dupa obtinerea titlului in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid.

Program foarte greu pentru Simona Halep la turneul de la Roma. Begu si Niculescu n-au avut nici ele noroc

Simona Halep va juca azi finala turneului de la Madrid, iar saptamana viitoare va lua startul la Openul Italiei, de la Roma.

WTA Madrid: Simona Halep vs Dominika Cibulkova 6-2, 6-4/ Halep, campioana la Madrid

A doua oara a fost cu noroc pentru Simona Halep 7 WTA), jucatoarea nascuta la Constanta castigand turneul Premier Mandatory de la Madrid dupa o evolutie entuziasmanta impotriva numarului 38 WTA, Dominika Cibulkova. De o ora si 20 de minute a avut nevoie Halep pentru a se impune in doua seturi, scor 6-2, 6-4. Este al doilea turneu din aceasta categorie castigat de Simona, dupa Indian Wells in 2015. Victoria a venit intr-o zi mare pentru sportul romanesc: 7 mai n. r. in urma cu 30 de ani, Steaua castiga Cupa Campionilor Europeni). Este titlul cu numarul 12 al lui Simo, la prima finala jucata in 2016.

Simona Halep, premiata de Nadia Comaneci la Madrid

Castigatoare la turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid, Simona Halep a primit trofeul din mana legendarei gimnaste Nadia Comaneci.

Simona Halep, campioana la Madrid

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, cel mai important din cariera ei dupa Indian Wells 2015), si ajunge la 12 titluri in cariera. In finala de la Madrid, una urmarita printre altii de Nadia Comaneci si Ion Tiriac, Halep a invins-o categoric pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-4. In urma acestui succes Halep urca doua locuri in clasamentul mondial si ajunge pe cinci inaintea turneului de la Roma. De asemenea, in Cursa pentru Singapore ajunge in topul opt cu cele 1000 de puncte obtinute la Madrid.

Tensiuni intre Simona Halep si Irina Begu in timpul meciului direct/ Begu: Sa fie primit daca ea a spus ca mi-a lasat setul doi.../ Ce spune Halep

Intre Simona Halep si Irina Begu s-a creat o stare de tensiune, dupa ce prima s-a plans in timpul meciului direct ca antrenorii adversarei dau indicatii in timpul partidei, desi regulamentul o interzice, scrie Mediafax. Simona Halep s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid.

VIDEO Tensiune maxima intre Simona Halep si Irina Begu: Setul doi a fost cadou de Paste. Replica Irinei: Nu vreau eu sa fac scandal, dar...

Simona Halep a trecut de Irina Begu in sferturile de finala ale Madrid Open, insa partida a avut parte de momente incordate si situatia a explodat la final. Totul a plecat de la nemultumirea Simonei ca Irina a primit sfaturi de la antrenor in timpul meciului.

Madrid Open: Simona Halep va juca finala! Victorie-fulger in fata Samanthei Stosur, 11 jocuri la rand pentru Simona

Simona Halep a castigat lejer semifinala cu Samantha Stosur, scor 6-2, 6-0, in doar 52 de minute de joc! Halep va juca sambata in finala turneului impotriva slovacei Dominika Cibulkova.

WTA Madrid: Simona Halep vs Samantha Stosur 6-2, 6-0/ Calificare in 50 de minute - Urmeaza finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep locul 7 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta in meciul cu Samantha Stosur 23 WTA), sportiva nascuta la Constanta castigand partida in doar 50 de minute 6-2, 6-0). In urma acestui succes categoric, Halep s-a calificat in finala turneului Premier Mandatory de la Madrid, faza a competitiei unde a mai ajuns si in 2014 a fost invinsa de Maria Sharapova). Pentru trofeu, Simona va lupta, in cursul zilei de duminica, cu Dominika Cibulkova 38 WTA).

Simona Halep, pe traseu cu Serena Williams la Roma. Cu ochii si pe Federer

Sambata s-a tras la sorti tabolul pentru turneul WTA de la Roma, acolo unde Simona Halep este favorita numarul 6.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )