Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce nota si-a dat Simona Halep dupa titlul cucerit la Madrid

Online Sport Online Sport,
Ce nota si-a dat Simona Halep dupa titlul cucerit la Madrid

Vedeti mai jos ce a declarat jucatoarea Simona Halep dupa obtinerea titlului in turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid. continuă pe Online Sport

De la Nadia pentru Simona: Halep a primit titlul de la Zeita de la Montreal. Ce a spus cu emotie in glas

Primul triumf din 2016 o va urca pe Halep 7 WTA) pana pe locul 5 mondial. Mai mult, parcursul din Spania e o confirmare a faptului ca romanca si-a redescoperit jocul solid exact inainte de Roland Garros 24 mai - 7 iunie).

WTA Madrid: Simona Halep vs Dominika Cibulkova 6-2, 6-4/ Halep, campioana la Madrid

A doua oara a fost cu noroc pentru Simona Halep 7 WTA), jucatoarea nascuta la Constanta castigand turneul Premier Mandatory de la Madrid dupa o evolutie entuziasmanta impotriva numarului 38 WTA, Dominika Cibulkova. De o ora si 20 de minute a avut nevoie Halep pentru a se impune in doua seturi, scor 6-2, 6-4. Este al doilea turneu din aceasta categorie castigat de Simona, dupa Indian Wells in 2015. Victoria a venit intr-o zi mare pentru sportul romanesc: 7 mai n. r. in urma cu 30 de ani, Steaua castiga Cupa Campionilor Europeni). Este titlul cu numarul 12 al lui Simo, la prima finala jucata in 2016.

Trei motive pentru care cearta de la Madrid dintre Simona Halep si Irina Begu poate fi benefica

Scandalul de la Madrid, in care Simona Halep a acuzat echipa Irinei Begu ca ar fi deranjat-o cand a dat indicatii zgomotoase, a starnit dezbateri aprinse pe net si in culisele tenisului.

Meci spectacol la Madrid. Simona Halep s-a calificat in semifinale, dupa ce a invins-o pe Irina Begu in trei seturi

Simona Halep a castigat duelul romanesc cu Irina Begu, invingandu-o in trei seturi, scor 6-3, 0-6, 6-1. Primul set a fost castigat de Simona Halep cu 6-3, moment in care.

Tensiuni intre Simona Halep si Irina Begu in timpul meciului direct/ Begu: Sa fie primit daca ea a spus ca mi-a lasat setul doi.../ Ce spune Halep

Intre Simona Halep si Irina Begu s-a creat o stare de tensiune, dupa ce prima s-a plans in timpul meciului direct ca antrenorii adversarei dau indicatii in timpul partidei, desi regulamentul o interzice, scrie Mediafax. Simona Halep s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid.

Simona Halep: Nu am vorbit cu Irina dupa meci

Extrem de rece strangerea de mana de la finalul meciului intre Simona Halep si Irina Begu. Am observat-o cu totii, iar la conferinta de presa Halep a detaliat.

WTA Madrid: Simona Halep vs Timea Bacsinszky 6-2, 6-3/ A invatat din greselile trecutului - Urmeaza duelul cu Irina Camelia Begu

Simona Halep 7 WTA) a dominat partida cu Timea Bacsinszky 15 WTA), sportiva nascuta la Constanta impunandu-se dupa o ora si 12 minute de joc, scor 6-2, 6-3. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in sferturile turneului Premier Mandatory de la Madrid, acolo unde o va intalni pe. Irina Camelia Begu 34 WTA). Un lucru e sigur, Romania are o semifinalista la Caja Magica.

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, dupa victoria in fata slovacei Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Madrid, dupa ce a invins-o pe in finala de Dominika Cibulkova cu scorul de 6-2, 6-4, informeaza Agerpres. Astfel, jucatoarea romanca va urca doua.

Simona Halep, campioana la Madrid

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, cel mai important din cariera ei dupa Indian Wells 2015), si ajunge la 12 titluri in cariera. In finala de la Madrid, una urmarita printre altii de Nadia Comaneci si Ion Tiriac, Halep a invins-o categoric pe Dominika Cibulkova, scor 6-2, 6-4. In urma acestui succes Halep urca doua locuri in clasamentul mondial si ajunge pe cinci inaintea turneului de la Roma. De asemenea, in Cursa pentru Singapore ajunge in topul opt cu cele 1000 de puncte obtinute la Madrid.

LIVE TEXT: Simona Halep a castigat Turneul de la Madrid, dupa: 6-2, 6-4, in finala cu Dominika Cibulkova

Simona Halep a castigat sambata seara primul titlu din 2016. Ocupanta locului 7 WTA s-a impusin Finala Turneului de la Madrid, 6-2, 6-4, impotriva sportivei din Slovacia, Dominika Cibulkova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )