Libnet.ro
UNICEF

15:15

Nadine, amenintata dupa ce a anuntat public ca sustine eutanasierea cainilor maidanezi

Antena3 Antena3,
Nadine, amenintata dupa ce a anuntat public ca sustine eutanasierea cainilor maidanezi

Protestul pe care Nadine urmeaza sa il organizeze in acest weekend a starnit furia aparatorilor drepturilor animalelor. Artista a primit mai multe telefoane de amenintare si si-a gasit cauciurile de la. continuă pe Antena3

Consiliul general al Capitalei A APROBAT referendumul pentru eutanasierea cainilor.

Consiliul general al Capitalei a aprobat organizare in 6 octombrie a referendumului pentru eutanasierea cainilor. Bucurestenii vor raspunde cu da sau nu intrebarii privind eutanasierea cainilor maidanezi care nu au fost adoptati in termenul prevazut de lege, informeaza Mediafax. Grupul consilierilor PDL a parasit sala inaintea votului din Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) privind organizarea referendumului local, singurii care au votat impotriva fiind consilierii .

Protest la Universitate fata de eutanasierea cainilor maidanezi: Copiii iubesc maidanezii. Alegeti viata

Cateva zeci de persoane s-a adunat la Universitate, in fata Teatrului National, pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari, sustinand ca aceasta nu este o solutie si pronuntandu-se in.

Protest la Universitate fata de eutanasierea cainilor maidanezi.

Cateva zeci de persoane s-a adunat la Universitate, in fata Teatrului National, pentru a protesta fata de eutanasierea cainilor comunitari, sustinand ca aceasta nu este o solutie si pronuntandu-se in favoarea sterilizarii. Manifestantii, cu varste cuprinse intre 20 si 60 de ani, cativa veniti cu cainii de companie, au afisat pancarte cu mesaje ca: Nu eutanasierii, da sterilizarii, Stop masacrului, noi suntem vocea lor, Copiii iubesc maidanezii. Nu eutanasiati sufletul copiilor. Alegeti .

Oprescu a propus intrebarea la care vor raspunde bucurestenii la referendumul privind eutanasierea cainilor maidanezi. Cand ar putea avea loc referendumul

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, joi, ca va propune in CGMB ca bucurestenii sa raspunda la referendum la intrebarea: Sunteti de acord cu eutanasierea cainilor fara detinator capturati pe.

Sorin Oprescu nu vrea sa spuna cum va vota la referendumul privind eutanasierea cainilor maidanezi

Primarul general al Capitalei,Sorin Oprescu, a declarat, vineri, ca nu isi va exprima public votul pe care il va da la referendumul local pentru ca nu doreste sa poata influenta astfel pe cineva. Nu am do.

Oprescu vrea REFERENDUM pentru eutanasierea cainilor vagabonzi. ...

Primarul Sorin Oprescu vrea sa omoare cainii vagabonzi de pe strazile Capitalei, insa vrea sa-i intrebe mai intai pe bucuresteni. Edilul a declarat, miercuri, ca vrea sa organizeze un referendum, in acest sens. Locuitorii Bucurestiului isi vor putea exprima opinia in ultima duminica din luna septembrie sau in prima din octombrie. CITITI SI : Primele declaratii ale lui SOrin Oprescu dupa tragedia din Parcul Tei Este regretabil sa constatam ca acest evenimet tragic ne arata cat de serioasa si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )