Libnet.ro
UNICEF

08:00

NASA a publicat online cele mai atragatoare imagini din misiunile Apollo

Playtech Playtech,
NASA a publicat online cele mai atragatoare imagini din misiunile Apollo

Nu trebuie sa fiti pasionati de astronomie si spatiu pentru a va uita macar o data peste noile imagini publicate de oficialii NASA in urma cu cateva zile. De-a lungul anilor am vazut online sau in diverse documentare de la TV, un amalgam de imagini impresionante din misiunile Apollo. Din pacate, de cele mai multe [] NASA a publicat online cele mai atragatoare imagini din misiunile Apollo Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cele mai utile functii din Photoshop ajung intr-o aplicatie gratuita

Amatorii de editare foto in deplasare au primit cadou de la Adobe o noua aplicatie gratuita cu toate functiile necesara intitulata Photoshop Fix. Deja de cativa, cei de Adobe au inceput sa lanseze aplicatii mobile din ce in ce mai utile, majoritatea gratuite. Acestea nu transpun neaparat toate functiile din Photoshop de pe desktop pe [] Cele mai utile functii din Photoshop ajung intr-o aplicatie gratuita Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, ocupand pentru al treilea an consecutiv primele doua pozitii intr-un clasament realizat anual de compania de consultanta Interbrand pentru primele 100 de.

Top 5 cele mai murdare locuri din casa

Germenii sunt peste tot: pe bara din autobuz, pe maini, pe talpile pantofilor sau chiar in masina, scrie ziarulring. ro. Cele mai multe dintre aceste bacterii, virusuri si alte microorganisme nu ne fac nici un rau,.

Cele mai bune afaceri din Galati

Cea mai buna afacere din Galati este o companie de distribuire a materialelor de constructii, care a inregistrat un profit brut de 59 milioane lei.

TOP cele mai mari zece companii din regiune. Dacia detroneaza gigantii din energie

Jumatate dintre cele mai mari companii din sud-estul Europei sunt din Romania, iar Autombile-Dacia a devenit una dintre cele mai puternice afaceri detronand giganti din energie, reiese din top 100 realizat de seenews. com.

Cele mai longevive cupluri din Buzau au fost premiate de autoritatile Buzaului

A devenit deja traditie ca in preajma zilei de 1 octombrie, Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice, municipalitatea buzoiana sa omagieze cele mai longevive cupluri din oras. Asa s-a intamplat si anul acesta cand cuplurile care au implinit jumatate de secol de casnicie, 89 la numar, au fost premiate si felicitate de catre conducerea Primariei.

Top cele mai carnivore tari din lume

Care crezi ca este tara cu cea mai carnivora populatie? Este posibil ca ocupanta locului intai sa te ia prin surprindere. In fiecare an, Organization for Economic Cooperation and Development OECD), a carei misiune.

Carmen Bruma, la finalul uneia dintre cele mai mari provocari din viata sa. Mircea Badea a fost alaturi de ea

Carmen Bruma a reusit sa termine primul sau maraton 42,2 kilometri) in putin mai mult de patru ore. Ma simt de parca m-ar fi lovit trenul, dar cu o imensa senzatie de fericire. Mi-am dorit foarte tare sa fac.

Nu si le-a mai taiat din 1952! Barbatul cu cele mai lungi unghii din lume

Un barbat din India, in varsta de 78 de ani, este detinatorul celor mai lungi unghii din lume. Barbatul spune ca vrea sa le taie si sa le doneze unui muzeu, scrie Daily Mail. Indianul Shridhar Chillal nu si-a.

Apple si Google, cele mai valoroase branduri din lume. Vezi cat valoreaza

Primele 10 pozitii sunt ocupate de Coca-Cola, Microsoft, IBM, Toyota, Samsung, General Electric, McDonalds si Amazon, care a intrat pentru prima oara in top 10, cu o valoare a brandului de 37,948 miliarde de dolari.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )