Libnet.ro
UNICEF

13:45

Nastase, acuzatii GRAVE la adresa PSD: Se vorbeste despre un BLAT cu Klaus Iohannis!

B1 B1,
Nastase, acuzatii GRAVE la adresa PSD: Se vorbeste despre un BLAT cu Klaus Iohannis!

Fostul premier, Adrian Nastase, a facut acuzatii grave la adresa PSD, sustinand ca acestia i-ar i-ar usura presedintelui Klaus Iohannis misiunea de a castiga al doilea mandat la Palatul. continuă pe B1

Se vorbeste despre un BLAT cu Klaus IOHANNIS!. Adrian Nastase ARUNCA BOMBA ZILEI!

Fostul premier, Adrian Nastase, a facut acuzatii grave la adresa PSD, sustinand ca acestia i-ar i-ar usura presedintelui Klaus Iohannis misiunea de a castiga al doilea mandat la Palatul.

Acuzatii grave la adresa unor profesori. Mama unei eleve a dat cartile pe fata

Parintii unui elev din Vaslui face dezvaluiri socante despre cadrele didactice de la scoala la care invata. Se pare ca profesorii au dresat injurii la dresa unor elevi si ca acest lucru se icirc.

Acuzatii grave la adresa medicului Mihai Lucan: trafic de organe la clinica pe care o conducea

Noi acuzatii in cazul medicului Mihai Lucan. in 2001 ar fi facut trafic de organe la Institutul pe care-l conducea in Cluj, potrivit unor documente publicate de Deputatul Emanuel Ungureanu. Probe.

Soros face acuzatii GRAVE: Google si Facebook, o amenintare la adresa democratiei

George Soros, economistul de origine ungara, a acuzat, la Forumul Economic Mondial de la Davos, Google si Facebook ca ar ameninta adresa democratiei. Platformele online sunt obstacole in calea.

Acuzatii GRAVE la adresa Carolinei Wozniacki. E posibil sa fi fost o strategie

Noul lider mondial, Caroline Wozniacki, e suspectata ca a trisat. Victor Hanescu, fost jucator de Cupa Davis pentru Romania, considera ca daneza nu a avut neaparat de ingrijiri medicale, ci bdquo.

Liderul PSD Suceava despre noul ministru al Educatiei: Domnul Popa nu este un necunoscut. Am vrut sa-l protejam, a devenit membru de partid

Ministrul propus pentru Educatie, Valentin Popa, nu este un necunoscut, fiind rectorul unei universitati, si, pentru a fi protejat, a devenit membru de partid, a declarat duminica liderul PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, citat de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )