Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nastase: Sorin Grindeanu nu are niciun control asupra serviciilor secrete

Antena3 Antena3,
Nastase: Sorin Grindeanu nu are niciun control asupra serviciilor secrete

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase a afirmat in editia de duminca a emisiunii Subiectiv, moderata de Razvan Dumitrescu, ca premierul Sorin Grindeanu nu are niciun control asupra serviciilor. continuă pe Antena3

Adrian Nastase: Guvernul Grindeanu nu are autoritate destul de clara

Fostul premier al Romaniei, Adrian Nastase, a declarat, duminica, laAntena 3, ca actualul Guvern este de nota 8, argumentand ca ministerele functioneaza inegal si nu exista o autoritate suficient de clara, desi premierul Sorin Grindeanu incepe sa aiba o influenta mai puternica. Totodata, Nastase a spus despre actualul premier ca nu are niciun fel de autoritate asupra serviciilor.

Adrian Nastase: Guvernul Grindeanu este de nota 8, iar PSD are doi poli de putere

Fostul prim-ministru Adrian Nastase a sustinut duminica seara, la Antena 3, ca Guvernul Grindeanu are o activitate de nota 8 si ca actuala echipa guvernamentala are probleme din cauza existentei in PSD a doi poli de putere.

Sorin Grindeanu: Unii si-ar dori un cutremur la Palatul Victoria

Guvernul este extrem de stabil si are sustinerea PSD, afirma premierul Sorin Grindeanu intr-un interviu acordat Agerpres, adaugand ca unii si-ar dori un cutremur la Palatul.

Sorin Grindeanu: In sfarsit, avem proiectul legii preventiei

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobata Legea prevenitiei. In sfarsit, avem proiectul legii. Saptamana trecuta a fost in prima lectura si odata cu adoparea acestei legi, o vom trimite in Parlament, a spus Grindeanu.

Sorin Grindeanu: In sfarsit, avem proiectul legii preventiei

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca va fi aprobata Legea prevenitiei. In sfarsit, avem proiectul legii. Saptamana trecuta a fost in prima lectura si odata cu adoparea acestei legi, o vom trimite in Parlament, a spus Grindeanu. UPDATE Proiectul a fost aprobat.

Sorin Grindeanu: Statistic, in zona rurala se sta mult mai bine cu vaccinarea decat in zona urbana

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, sambata, la Timisoara, ca, statistic, in zona rurala se sta mult mai bine cu vaccinarea decat in zona urbana, pentru ca la orase, din prea multa informatie de medicina alternativa, unii.

Sorin Grindeanu, la Timisoara: Libertatea de a nu-ti vaccina copilul poate aduce atingere libertatii mele

Premierul Sorin Grindeanu a efectuat sambata o vizita de lucru la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara. Dupa vizita pe santierul noul corp de cladire al spitalului de copii, proiect realizat cu bani de la bugetul local si bani de la Guvern, premierul a avut o intalnire cu medicii pe tema epidemiei de rujeola.

Sorin Grindeanu, despre epidemia de rujeola: S-ar putea sa fie o forma prin care sa obligam la vaccinare

Premierul Sorin Grindeanu a efectuat sambata o vizita de lucru la Spitalul de Copii Louis Turcanu din Timisoara. Dupa vizita pe santierul noului corp de cladire al spitalului de copii, proiect realizat cu bani de la bugetul local si bani de la Guvern, premierul a avut o intalnire cu medicii pe tema epidemiei de rujeola.

Premierul Sorin Grindeanu despre colegi, la intalnirea de 25 de ani de la terminarea liceului: Sunt prietenii mei, cu care imi fac concediile

Generatia lui Sorin Grindeanu a avut programata vineri, 19 mai, intalnirea de 25 de ani de la terminarea Liceului Traian Doda din Caransebes. Premierul a ajuns cu aproape jumatate de ora mai devreme de ora 11. 00, cand a fost programata intalnirea.

Premierul Sorin Grindeanu, despre colegi, la intalnirea de 25 de ani de la terminarea liceului: Sunt prietenii mei, cu care imi fac concediile

Generatia lui Sorin Grindeanu a avut programata vineri, 19 mai, intalnirea de 25 de ani de la terminarea Liceului Traian Doda din Caransebes. Premierul a ajuns cu aproape jumatate de ora mai devreme de ora 11. 00, cand a fost programata intalnirea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )