Libnet.ro
UNICEF

19:45

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins Cehia la CM din Serbia, scor 29-23

B1 B1,
Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins Cehia la CM din Serbia, scor 29-23

Nationala de handbal feminin a Romaniei a terminat grupa D de la CM Serbia pe locul secund, dupa ce a invins, vineri, reprezentativa Cehiei. cu scorul de 29-23 14-7), scrie Mediafax. Marcatoare: Romania . continuă pe B1

Nationala de handbal feminin a Romaniei a pierdut in fata Germaniei, scor 23-26, la CM din Serbia

Nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa, marti, la Novi Sad, de reprezentativa similara a Germaniei, scor 26-23 13-12), in cea de-a treia partida din grupa D a Campionatului Mondial din .

CM Handbal: Romania-Cehia 29-23! Tricolorele intalnesc Polonia in optimi.

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, vineri, la Novi Sad, reprezentativa similara a Cehiei, cu scorul de 29-23 14-7) in ultimul meci din grupa D, pe care o incheie pe locul secund, urmand a intalni in optimi Polonia, conform Mediafax. Nationala Romaniei va intalni in optimi echipa calificata de pe locul al treilea din grupa C, Polonia. Marcatoare in meciul Romania - Cehia: Romania Neagu 5 goluri, Marin 4, Pintea 3, Dinca 3, Chiper 3, Buceschi 3, Nechita 2, Pirvut 1, .

CM de handbal feminin: Victorie superba a Romaniei in fata Ungariei, scor 21-17, si ne calificam in optimi

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, joi, reprezentativa similara a Ungariei, cu scorul de 21-17 8-10), intr-un meci contand pentru grupa D a Campionatului Mondial din Serbia, fiind calificata in optimile de finala ale competitiei cu 3 victorii si o infrangere, potrivit Mediafax. Atmosfera a fost electrizanta in sala din Novi Sad, in care peste 2. 000 de fani ai Ungariei si cateva sute ai Romaniei s-au duelat in scandari inca dinaintea inceperii partidei. Portarul Paula Ungureanu a fost declarata jucatoarea meciului.

Campionatul Mondial de handbal feminin: Romania invinge Ungaria si se califica in optimi

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, joi, reprezentativa similara a Ungariei, cu scorul de 21-17 8-10), intr-un meci contand pentru grupa D a Campionatului Mondial din Serbia, fiind calificata in.

Romania s-a calificat in optimile CM de handbal feminin, dupa 21-17 in fata Ungariei

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat, joi seara, in optimile de finala ale CampionatuluiMondial din Serbia, dupa ce a invins reprezentativa Ungariei cu scorul de 21-17. Pentru Romania au.

HANDBAL Germania - Romania: 26-23. Elevele lui Tadici pierd pentru prima oara la Campionatul Mondial din Serbia

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a pierdut meciul disputat marti, impotriva selectionatei similare a Germaniei, scor 26-23.

HANDBAL Germania - Romania: 26-23. Tricolorele au pierdut pentru prima oara la Campionatul Mondial din Serbia

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a pierdut meciul disputat marti, impotriva selectionatei similare a Germaniei, scor 26-23.

Nationala feminina de handbal a Romaniei a suferit prima infrangere la CM din Serbia, 23-26 cu Germania

Nationala feminina de handbal a Romaniei a suferit prima infrangere in cadrul grupei D de la Campionatul Mondial din Serbia, 23-26 cu Germania. in precedentele doua jocuri, tricolorele trecusera fara probleme.

Romania bate Ungaria la Campionatul Mondial de handbal feminin. Sanse mari pentru castigarea Grupei D

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut o victorie de rasunet, joi seara, in fata puternicei reprezentative a Ungariei.

Handbal (f) Romania invinge Cehia si se califica in optimile CM de handbal de pe locul secund

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, vineri, la Novi Sad, reprezentativa Cehiei, cu scorul de 29-23 14-7) in ultimul meci din grupa D. In urma acestui rezultat Romania se claseaza pe locul secund, urmand a intalni in optimi formatia de pe locul trei din grupa C.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2043 seconds )