Libnet.ro
UNICEF

21:30

Romania s-a calificat in optimile CM de handbal feminin, dupa 21-17 in fata Ungariei

B1 B1,
Romania s-a calificat in optimile CM de handbal feminin, dupa 21-17 in fata Ungariei

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat, joi seara, in optimile de finala ale CampionatuluiMondial din Serbia, dupa ce a invins reprezentativa Ungariei cu scorul de 21-17. Pentru Romania au. continuă pe B1

CM de handbal feminin: Victorie superba a Romaniei in fata Ungariei, scor 21-17, si ne calificam in optimi

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, joi, reprezentativa similara a Ungariei, cu scorul de 21-17 8-10), intr-un meci contand pentru grupa D a Campionatului Mondial din Serbia, fiind calificata in optimile de finala ale competitiei cu 3 victorii si o infrangere, potrivit Mediafax. Atmosfera a fost electrizanta in sala din Novi Sad, in care peste 2. 000 de fani ai Ungariei si cateva sute ai Romaniei s-au duelat in scandari inca dinaintea inceperii partidei. Portarul Paula Ungureanu a fost declarata jucatoarea meciului.

Campionatul Mondial de handbal feminin: Romania invinge Ungaria si se califica in optimi

Nationala de handbal feminin a Romaniei a invins, joi, reprezentativa similara a Ungariei, cu scorul de 21-17 8-10), intr-un meci contand pentru grupa D a Campionatului Mondial din Serbia, fiind calificata in.

Romania bate Ungaria la Campionatul Mondial de handbal feminin. Sanse mari pentru castigarea Grupei D

Nationala feminina de handbal a Romaniei a obtinut o victorie de rasunet, joi seara, in fata puternicei reprezentative a Ungariei.

Nationala de handbal feminin a Romaniei a pierdut in fata Germaniei, scor 23-26, la CM din Serbia

Nationala de handbal feminin a Romaniei a fost invinsa, marti, la Novi Sad, de reprezentativa similara a Germaniei, scor 26-23 13-12), in cea de-a treia partida din grupa D a Campionatului Mondial din .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )