Libnet.ro
UNICEF

01:05

NATO mobilizeaza forte navale impotriva Rusiei! Statele Unite reactiveaza Flota a II-a

B1 B1,
NATO mobilizeaza forte navale impotriva Rusiei! Statele Unite reactiveaza Flota a II-a

NATO a decis intensificarea prezentei in Oceanul Atlantic drept raspuns la tendintele expansioniste ale Rusiei. Reluarea competitiei pentru putere si reactivarea Rusiei impun ca NATO sa se concentreze din. continuă pe B1

Un fost atasat militar in Statele Unite este acuzat ca a instalat o camera de filmat in toaleta ambasadei tarii sale pentru a face rost de imagini intime

Un fost atasat militar este acuzat ca a ascuns o camera de filmat in toaleta ambasadei Noii Zeelande din Washington Statele Unite) pentru a incerca sa obtina imagini intime, relateaza AFP, care citeaza o hotarare judecatoreasca data publicitatii vineri.

A inceput sa ploua cu bani pe o autostrada din Statele Unite. Cum au reactionat soferii - VIDEO

A inceput sa ploua cu bani pe o autostrada din Indianapolis, Statele Unite, dupa ce usa unui camion blindat s-a deschis in mers. Mai multi saci plini cu bani au cazut din vehicul, iar mai multi.

O adolescenta din Statele Unite, prima persoana din lume care s-ar putea muta pe Marte

Alyssa Carson este o deolescenta, in varsta de 17 ani, din Statele Unite, care ar putea deveni prima persoana din lume care sa se mute definitiv peMarte. Tanara este pasionata de astronomie de cand ave.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2501 seconds )