Libnet.ro
UNICEF

06:15

O nava cargo plecata din Romania s-a scufundat in Marea Neagra

Adevărul Adevărul,
O nava cargo plecata din Romania s-a scufundat in Marea Neagra

O nava de tip cargo s-a scufundat sambata dupa-amiaza in apele Marii Negre, aproape de satul Durankulak din Bulgaria, aproape de granita cu Romania, informeaza agentia Xinhua, conform Agerpres. continuă pe Adevărul

Premiera in justitia din Romania: Un barbat a fost arestat la domiciliu. Masura, introdusa in noul Cod Penal

Un barbat acuzat de tainuire a fost arestat la domiciliu, aceasta masura fiind o premiera in justitia din Romania, relateaza Digi24. in luna ianuarie, barbatul a fost arestat preventiv, iar avocatii sai au.

Paris: Familii de romi din Romania, victime ale unor atacuri cu acid

Romi din Romania care locuiesc in apropiere de Place de la Republique, la Paris, au fost victimele unor atacuri cu acid, relateaza Le Monde. Voluntari din cadrul Asociatiei Autremonde afirma ca au vazut pe 16 ia.

O eleva din Romania se numara printre castigatorii concursului european pentru traducatori Juvenes Translatores. Vezi subiectele pe care le-a rezolvat

Peste 3. 000 de liceeni din 750 de scoli au participat la concursul anual pentru tinerii traducatori din Uniunea Europeana organizat de Comisia Europeana. Castigatoarea din Romania a concursului Juvenes Translatores este Andreea Florina Sandita, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Radu Greceanu din Slatina, judetul Olt, anunta Comisia Europeana. Ea a tradus un text din limba engleza in limba romana. Elevii au putut alege orice combinatie posibila intre cele 24 de limbi oficiale ale UE; in total, s-au folosit 157 de combinatii lingvistice, cel mai mare numar inregistrat pana in prezent.

Maternitatea surogat a devenit o afacere. Femeile din Romania isi vand pantecul pentru cel putin 15.000 de euro

Din pacate tot mai multe tinere apeleaza la tot felul de mijloace pentru a castiga un ban in plus. isi inchiriaza pantecele pentru noua luni. Si pe sume uriase. in Romania, maternitatea-surogat a devenit o.

Nokia a vandut subsidiara din Romania catre Nokia Finland Oy pentru 18,8 milioane euro

Nokia Corporation, asociatul unic al Nokia Romania, a vandut toate partile sociale catre Nokia Finland Oy pentru suma de18,84 de milioane de euro. Tranzactia face parte din procesul de pregatire a diviziei de.

Nokia a vandut filiala din Romania catre alta entitate din grup pentru 18,8 milioane euro

Nokia Corporation, asociatul unic al Nokia Romania, a vandut toate partile sociale catre Nokia Finland Oy pentru 18,84 milioane de euro, operatiunea fiind parte a procesului de pregatire a diviziei de telefoane a grupului finalandez pentru tranzitia.

Nokia a vandut subsidiara din Romania.

Nokia Corporation, asociatul unic al Nokia Romania, a vandut toate partile sociale catre Nokia Finland Oy pentru 18,84 milioane de euro, operatiunea fiind parte a procesului de pregatire a diviziei de telefoane a grupului finalandez pentru tranzitia catre Microsoft, aprobata in noiembrie 2013, anunta Mediafax. Aceasta schimbare face parte din pregatirea diviziei noastre de business DS Devices Services) pentru tranzitia catre Microsoft. Ne vom continua activitatea in Romania, au .

Vesti bune: retailul din Romania a avut al treilea avans din UE

Romania se afla pe locul al treilea intr-un top al celor mai importante cresteri in retail in randul tarilor din Uniunea Europeana, dupa Luxemburg si Polonia, arata datele Eurostat .

Piata jucariilor din Romania va creste in 2014 cu aproximativ 20%

Piata autohtona a jucariilor va creste in acest an cu aproximativ 20%, pana la circa 120 de milioane de euro, in contextul in care companiile din domeniu isi promoveaza tot mai agresiv produsele si anunta promotii tot mai dese, mai ales la magazinele online, potrivit unui comunicat al Toyz. ro, trimis astazi redactiei.

Rompetrol va investi in acest an circa 100 milioane dolari in rafinaria Petromidia si pe piata de carburanti din Romania, Moldova si Turcia

Grupul Rompetrol intentioneaza sa investeasca in acest an peste 100 de milioane de dolari, a anuntat vicepresedintele companiei, Catalin Dumitru, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres. O parte din suma, circa 35-40 milioane dolari, ar urma sa fie investita in continuarea procesului de modernizare si marirea capacitatii de rafinare a rafinariei Petromidia. Restul sumei va fi investita in extinderea lantului de benzinarii. Reamintim ca Rompetrol a incheiat un memorandum cu statul roman, aprobat recent de Guvern, prin care si-a asumat investitii de circa 1 miliard de dolari pe o perioada de 7 ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )