Libnet.ro
UNICEF

18:46

Nelu Tataru: 1.033 de cadre medicale sunt infectate si 6 au murit. in spitale, starea de spirit s-a schimbat dupa ce au fost dotate

Adevărul Adevărul,
Nelu Tataru: 1.033 de cadre medicale sunt infectate si 6 au murit. in spitale, starea de spirit s-a schimbat dupa ce au fost dotate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca in Romania s-au infectat pana acum 1. 033 de cadre medicale, iar sase au murit. Tataru afirma ca starea de spirit in spitale este buna, intrucat acum exista materiale sanitare si de protectie, dar le cere in continuare celor care lucreaza in sistem sa fie precauti. continuă pe Adevărul

Coronavirus in Romania: 1.033 de cadre medicale s-au imbolnavit, sase au murit

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti ca in prezent exista 1. 033 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus, inregistrandu-se sase decese in randul acestora.

Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai. Nelu Tataru, anunt pentru romani

S-a aflat ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai, de cand se relaxeaza restrictiile de lupta impotriva infectiei cu coronavirus. Anuntul a fost facut deMinistrul Sanatatii, Nelu Tataru. Ce se intampla cu declaratia pe propria raspundere, din 15 mai Perspectiva ridicarii primelor restrictii este data de 15 mai. Dar exista niste .

Vesti bune de la Suceava, cel mai mare focar din Romania. Nelu Tataru a facut anuntul

Incep sa vina si vestile bune, in ce priveste infectia cu coronavirus din Romania! in cel mai mai mare focar din tara, in Suceava, numarul de imbolnaviri a scazut! Cu toate acestea, la nivel national, numarul de imbolnaviri creste, dar creste lent, dupa cum sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Infectia cu coronavirus slabeste in focarul .

Dezastrul de la Suceava se repeta la Botosani. Cum a imbolnavit o pacienta de 27 de ani peste 150 de cadre medicale de la spitalul judetean

Peste 150 de cadre medicale de la Spitalul Judetean Botosani au fost confirmate ca imbolnavite cu Covid-19, iar specialistii iau in calcul militarizarea unitatii sanitare si sunt ingrijorati ca judetul va deveni un focar asemanator Sucevei.

Nelu Tataru afirma ca nu ia in calcul izolarea persoanelor de peste 65 de ani in zone special amenajate, pentru a le feri de infectarea cu coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca autoritatile nu au luat in calcul o eventuala masura de mutare a varstnicilor in spatii amenajate de catre autoritati, pentru a le feri de infectarea cu coronavirus. Tataru a explicat ca una dintre variante este ca bolnavii care nu prezinta simptome, sau cei cu simptome usoare sa fie tinuti in zone tampon, departe de familii si de varstnici, pana cand testele lor vor arata ca nu mai au virusul.

Nelu Tataru: Suntem aproape la jumatatea pandemiei. Vom trai cu acest virus si in urmatorii doi ani

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca omenirea a plecat la lupta cu ceva necunoscut, ceva care se regaseste prima data in patologia umana, o boala pentru care nu exista tratament sau vaccin si este important sa trecem peste aceasta pandemie lin, cu un varf care se atinge in timp, nu exponential.

Nelu Tataru: Nu se va aplica carantinarea obligatorie a persoanelor de peste 65 de ani. Sub nicio forma

Nelu Tataru spune ca nu se va aplica sub nicio forma masura scoaterii de la domiciliu a persoanelor de peste 65 de ani in vederea carantinarii.

Nelu Tataru: inca nu suntem aproape de a avea un vaccin impotriva COVID-19; Medicamentul Remdesivir ar putea ajunge si la noi cam intr-o luna

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu e prea optimist in privinta momentului in care va aparea vaccinul impotriva infectiei cu coronavirus. in schimb, spune ca medicamentul Remdesivir, care a avut efecte miraculoase in alte tari, ar putea fi folosit si in tara noastra in aproximativ o luna.

Nelu Tataru: Suntem la jumatatea acestei pandemii in Romania. Urmeaza sa vedem evolutia infectiei dupa Sarbatorile Pascale

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la Antena 3 ca, daca am afla ca COVID-19 a fost creat in laborator, acest lucru nu ar schimba cu nimic masurile pe care trebuie sa le ia Romania in vederea combaterii virusului.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre redeschiderea scolilor chiar din luna mai: Atat de repede nu cred Ce presupune prima etapa a relaxarii masurilor de restrictie (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, in emisiunea Buna, Romania! difuzata pe B1 TV, ca, in opinia sa, nu poate fi vorba despre redeschiderea scolilor din luna mai, dat fiind ca lupta cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )