Libnet.ro
UNICEF

10:15

Nelu Tataru, despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte: Noi cautam tot ce inseamna mobilitate, evenimente si locuri in care nu sunt respectate regulie (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru, despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte: Noi cautam tot ce inseamna mobilitate, evenimente si locuri in care nu sunt respectate regulie (VIDEO)

Luni seara, in platoul B1 TV, ministrul Sanatatii a discutat si despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte, ca masura pentru combaterea raspandirii noului coronavirus. Nelu Tataru a precizat faptul ca ac. continuă pe B1

Nelu Tataru, despre sistemul sanitar romanesc: Am avut o modernizare fortata. Venim dupa 30 de ani in care nu am avut nimic (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, pentru B1 TV, ca, de la izbucnirea epidemiei de coronavirs, sistemul de sanatate din Romania trece printr-o modernizare fortata, in contextul in.

Nelu Tataru, despre un posibil lockdown in Romania: Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local. in Bucuresti, carantinarea pe sectoare este greu de realizat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, ca autoritatile nu iau in calcul varianta impunerii unei carantine la nivel national. Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local, a.

Nelu Tataru, despre achizitia de Remdesivir: Vom avea o rezerva pe 6 luni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Romania ar putea sa isi constituie, dupa o noua rectifica.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre carantinarea Romania. Ce au decis autoritatile

Ministrul Tataru a vorbit in cursul zilei de duminica despre situatia paturilor din sectiile ATI si despre modernizarea fortata a spitalelor in vreme de pandemie. Din punct de vedere al blocajelor de la Terapie Intensiva, Nelu Tataru a dat asigurari ca nu exista acest lucru, iar cazurile de COVID-19 sunt redirectionate in zonele cu paturi .

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Ma voi vaccina anti-Covid. Atat timp cat sunt in prima linie, ma voi vaccina in prima tura

Vineri, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca se va vaccina impotriva noului coronavirus, atunci cand va fi disponibil si ca, atat timp cat este in prima linie, va face acest lucru chiarin.

Tataru, despre cazul medicilor din Targu Jiu infectati cu Covid-19 care au fugit din spital: Cred ca a fost o scapare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, vineri, despre cazul celor trei medici din Targu Jiu infectati cu noul coronavirus care au fugit din spital si a afirmat ca legislatia este unica pentru.

Tataru, despre tratarea marelui ars

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca dupa 5 ani de la tragedia de la Clubul Colectiv luc.

NELU TATARU, LA 5 ANI DUPA COLECTIV: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat printr-un comunicat de presa ca dupa 5 ani de la tragedia din Colectiv, situatia in ceea ce priveste tratamentul pacientilor cu arsuri grave s-a schimbat prea lent.

Nelu Tataru, la 5 ani dupa Colectiv: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, la 5 ani de la tragedia de la Colectiv, ca Romania are tot 23 de paturi destinate pentru pacientii cu arsuri grave. Tataru a precizat ca lucrurile.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Ce va fi de Craciun depinde de ce va fi maine sau peste doua-trei saptamani. Daca nu gestionam aceste saptamani, nici nu vreau sa ma gandesc la Craciun (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni, in cadrul emisiunii Talk B1, ca situatia epidemiologica in care Romania se va afla de Craciun depinde de cat de mult sunt respectate regulile de.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2725 seconds )