Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre carantinarea Romania. Ce au decis autoritatile

Playtech Playtech,
Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre carantinarea Romania. Ce au decis autoritatile

Ministrul Tataru a vorbit in cursul zilei de duminica despre situatia paturilor din sectiile ATI si despre modernizarea fortata a spitalelor in vreme de pandemie. Din punct de vedere al blocajelor de la Terapie Intensiva, Nelu Tataru a dat asigurari ca nu exista acest lucru, iar cazurile de COVID-19 sunt redirectionate in zonele cu paturi . continuă pe Playtech

Darren Cahill, anunt de ultima ora despre viitorul Simonei Halep! Ce se intampla la inceputul lui 2021

Simona Halep a incheiat sezonul 2020 inca de la inceputul lunii octombrie, dupa eliminarea de la Roland Garros. A fost un an in care jucatoarea din Romania a evoluat in doar sase turnee. Dintre care a reusit sa castige 3! Dar prestatia de la Paris a fost dezamagitoare, dupa o eliminare neasteptata in turul 4, .

Vesti uimitoare, de ultima ora, despre Michael Schumacher. Jean Todt l-a vizitat si a spus tot ce a vazut acolo

Michael Schumacher a suferit un accident la schi, in urma cu 7 ani, episod care l-a plasat pe multiplul campion mondial de Formula 1 la granita dintre viata si moarte. Dupa mai multi ani in coma, se pare ca ne.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora. Cand se redeschid scolile: Copiii sunt transmitatori ai acestei boli

Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, a explicat in cursul serii de joi despre situatia disperata in care se afla Capitala Romaniei, avand o rata de incidenta a cazurilor crescuta. Acesta a dezvaluit cat timp vor mai ramane inchise scolile din Bucuresti, urmand ca elevii sa participe in continuare la cursurile desfasurate online. Este o .

Anunt de ultima ora pentru elevi si profesori. Cum vor functiona scolile in urmatoarele 14 zile

Comitetul pentru Situatii de Urgenta al Municipiului Bucuresti a anuntat ca se va reuni astazi pentru a discuta scenariul de functionare a unitatilor de invatamant pentru urmatoarele doua saptamani. Cum vor invata elevii in urmatoarele doua saptamani Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, a anuntat in cursul serii de duminica faptul ca nu se vor .

Nelu Tataru, despre un posibil lockdown in Romania: Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local. in Bucuresti, carantinarea pe sectoare este greu de realizat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, ca autoritatile nu iau in calcul varianta impunerii unei carantine la nivel national. Daca impunem restrictii, le impunem la nivel local, a.

Nelu Tataru, despre sistemul sanitar romanesc: Am avut o modernizare fortata. Venim dupa 30 de ani in care nu am avut nimic (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, pentru B1 TV, ca, de la izbucnirea epidemiei de coronavirs, sistemul de sanatate din Romania trece printr-o modernizare fortata, in contextul in.

Nelu Tataru, despre achizitia de Remdesivir: Vom avea o rezerva pe 6 luni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca Romania ar putea sa isi constituie, dupa o noua rectifica.

Nelu Tataru, despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte: Noi cautam tot ce inseamna mobilitate, evenimente si locuri in care nu sunt respectate regulie (VIDEO)

Luni seara, in platoul B1 TV, ministrul Sanatatii a discutat si despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte, ca masura pentru combaterea raspandirii noului coronavirus. Nelu Tataru a precizat faptul ca ac.

Nelu Tataru: Romania ar putea crea o rezerva de Remdesivir pentru sase luni, odata cu rectificarea bugetara

Nelu Tataru, ministrulSanatatii a declarat, vineri, ca autoritatile din Romania ar putea sacreeze o rezervade Remdesivir pentru sase luni, dupa rectificarea bugetara. Medicamentul s-a.

Nelu Tataru, la 5 ani dupa Colectiv: Avem tot 23 de paturi pentru pacientii cu arsuri grave

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, la 5 ani de la tragedia de la Colectiv, ca Romania are tot 23 de paturi destinate pentru pacientii cu arsuri grave. Tataru a precizat ca lucrurile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )