Libnet.ro
UNICEF

15:15

Nelu Tataru, despre marea testare din Capitala: Nu este un studiu de referinta pe care noi sa il luam in considerare

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru, despre marea testare din Capitala: Nu este un studiu de referinta pe care noi sa il luam in considerare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca testarea din Capitala pentru depistare de anticorpi COVID-19 nu reprezinta un studiu care poate fi luat in considerare. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru despre testarea pentru COVID-19 din Bucuresti: Nu este un studiu pe care sa il luam in considerare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat miercuri ca testele aplicate in Bucuresti pentru depistarea anticorpilor la COVID-19 nu reprezinta un studiu pe care Ministerul Sanatatii sa il ia in.

Nelu Tataru, despre cozile zilnice de la Institutul Oncologic din Cluj: Problema este la management

Situatia de la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca, unde sute de pacienti veniti din toata tara asteapta zilnic la cozi interminabile pentru a fi tratati, este o problema de management al unitatii, a declarat, miercuri seara, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ministrul Tataru, despre premierul care fuma la Guvern: Nu este o imagine cu care sa fiu de acord

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a recunoscut ca nu poate fi de acord cu postura in care a fost surp.

Secretul lui Nelu Tataru. Cum a reusit sa nu se infecteze, desi a vizitat cele mai grave focare de Covid-19

Nelu Tataru a recunoscut ca a pierdut numarul testelor de detectare a infectiei cu Covid-19 si a vorbit pentru prima data despre masurile de protectie pe care le-a luat pentru a nu contacta virusul. El s-a izolat de sotie si copilul de 10, inca de pe 26 martie, cand a devenit ministru al Sanatatii.

Nelu Tataru: Dincolo de disputa politica, este o stare de alerta. Chiar daca nu e aprobata de Parlament, este o stare de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca Romania este in stare de alerta, avand aproape 200 de cazuri zilnic si o medie de 150 de persoane la Terapie Intensiva. Dincolo de disputa politica, este o stare de alerta. Chiar daca nu e aprobata de Parlament, este o stare de alerta, a afirmat, miercuri seara, ministrul.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: 15 iunie nu cred ca va fi data la care sa nu mai prelungim starea de alerta Cand vor fi anuntate noile masuri de relaxare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este putin probabil ca incepand din 15 iunie sa se renunte la starea.

Digi 24: Cum a reusit Nelu Tataru sa nu se infecteze cu coronavirus dupa vizitele dese in teritoriu

Nelu Tataru este din 26 martie ministru al Sanatatii. Si anterior, cand era secretar de stat, a efectuat mai multe vizite in spitalele din tara. Ministrul a evitat sa se infecteze cu COVID-19 si a povestit la emisiunea in fata ta de la Digi24 cum a reusit.

Tataru, despre prelungirea starii de alerta: Sper ca parlamentarii nostri sa fie rationali si sa gandeasca strict in contextul pandemiei si nu politic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, referitor la prelungirea starii de alerta, ca spera ca sper ca parlamentarii sa fie rationali si sa gandeasca strict in contextul pandemiei si nu politic.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in control pentru a vedea daca spitalele au fost deschise pentru bolnavii cronici

Nelu Tataru a mers, astazi, in control la doua spitale de urgenta din Bucuresti: Floreasca si Universitar pentru a verifica in ce fel sunt puse in practica dispozitiile prin care spitalele trebuie redeschise pentru pacientii cronici.

Victor Ponta: Nelu Tataru a ajuns sa se comporte la fel ca Orban

Victor Ponta a declarat ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a inceput sa se comporte ca premierul Ludovic Orban si refuza sa ofere prima ambulantierilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3084 seconds )