Libnet.ro
UNICEF

21:30

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: 15 iunie nu cred ca va fi data la care sa nu mai prelungim starea de alerta Cand vor fi anuntate noile masuri de relaxare (VIDEO)

B1 B1,
CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: 15 iunie nu cred ca va fi data la care sa nu mai prelungim starea de alerta Cand vor fi anuntate noile masuri de relaxare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este putin probabil ca incepand din 15 iunie sa se renunte la starea. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Eu cred ca al doilea val nu va mai fi ca acest prim val, dar noi trebuie sa fim pregatiti pentru absolut orice (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca un al doilea val al imbolavirilor cu COVID-19 nu va mai avea amploarea primului, insa subliniaza ca autoritatile trebuie sa fie pregatite sa.

Tataru: 15 iunie nu cred ca va fi data la care sa nu mai prelungim starea de alerta, avand in vedere si evolutia, focarele noi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca este posibil ca starea de alerta sa ramana in vigoare si dupa 15 iunie, tinand cont de evolutia epidemiei dupa relaxarea masurilor restrictive privind prevenirea raspandirii coronaviursului.

Nelu Tataru il contrazice pe ministrul Economiei, Virgil Popescu: Romanii care se intorc din Grecia si Bulgaria inca nu scapa de izolare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, nu este convins ca dupa data de 15 iunie romanii care doresc sa plece in vacanta in Bulgaria sau Grecia nu vor trebui sa stea in izolare la intoarcerea in tara.

Cat va mai fi obligatorie purtarea mastii? Anuntul ministrului Sanatatii, Nelu Tataru

In conditiile in care cea mai importanta cale de trasmisie a noului coronavirus este prin aer, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anunta joi ca purtarea mastii de protectie va ramane obligatorie cat.

NELU TATARU: Cand vrei sa pui pe picioare un minister care nu merge. incep denigrarile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca sunt deficiente in ceea ce priveste functionarea ministerului pe care il conduce, spunand ca acesta nu merge. El afirma ca a devenit tinta unor denigrari si atacuri dupa ce a incercat sa regleze niste directii in cadrul institutiei.

Va fi diferit al doilea val de coronavirus fata de primul? Ministrul Sanatatii nu crede ca va avea aceeasi intensitate: O sa luam anumite masuri mai ales pentru grupele de risc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a apreciat, sambata, ca un eventual al doilea val al epidemiei de coronavirus nu va avea aceeasi intensitate ca primul, dar a precizat ca trebuie luate masurile de pregatire necesare, inclusiv vaccinarea antigripala si antipneumococica a categoriilor vulnerabile.

Ministrul Sanatatii, despre fotografia de la ziua prim-ministrului: Nu este o imagine cu care sa fiu de acord

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, declara ca nu poate fi de acord cu imagini precum cea redata in fotografia realizata de ziua de nastere a premierului, in care Ludovic Orban si alti membri ai Cabinetului apar fara masca si fumand intr-un spatiu inchis.

Nelu Tataru anunta ca purtarea mastilor nu va mai fi obligatorie cand nu vom mai avea cazuri noi si focare de coronavirus

Romania ar putea renunta la obligativitatea purtarii mastilor in spatii inchise in momentul in care in tara noastra nu vor mai exista cazuri noi de imbolnavire si focare de coronavirus, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in ceea ce priveste obligativitatea purtarii mastilor la examene, Nelu Tataru spune ca decizia apartine Ministerului Educatiei.

Ministrul Sanatatii: Vaccinarea impotriva COVID-19 nu va deveni obligatorie, va fi doar o recomandare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca atunci cand va aparea un vaccin impotriva infectarii cu coronavirus, nu se va introduce masura obligativitatii vaccinarii, ci va fi doar o recomandare in acest sens.

Nelu Tataru: Ne gandim ca asimptomaticii sa stea acasa, sub supravegherea medicilor de familie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi ca ia in calcul ca persoanele infectate cu coronavirus si care sunt asimptomatice sa stea acasa, daca transmiterea comunitara va fi joasa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3242 seconds )