Libnet.ro
UNICEF

21:45

Nelu Tataru i-a cerut demisia sefului DSP Iasi

B1 B1,
Nelu Tataru i-a cerut demisia sefului DSP Iasi

Scandalul autorizatieide functionare pentru spitalul mobil de la Letcani, desi unitatea medicala are serioase deficiente, este departe de a se stinge. Potrivit unor surse liberale, ministrul Sanatatii. continuă pe B1

Nelu Tataru i-a cerut demisia sefului DSP Iasi

Nelu Tataru i-ar fi cerut demisia sefului Directiei de Sanatate Publica din Iasi Vasile Cepoi, afirma surse liberale. Conducerea DSP este acuzata ca a emis autorizatia de functionare pentru spitalul mobil de la Letcani, desi unitatea medicala are serioase deficiente.

Nelu Tataru i-a cerut demisia sefului DSP Iasi pentru ca ar fi dat autorizatie de functionare spitalului mobil Letcani, in ciuda problemelor de aici

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru i-a cerut demisia sefului Directiei de Sanatate Publica din Iasi Vasile Cepoi, afirma surse liberale, conducerea DSP fiind acuzata ca a emis autorizatia de functionare pentru spitalul mobil de la Letcani, desi unitatea medicala are serioase deficiente.

Nelu Tataru sustine ca se reevalueaza capacitatea din ATI la Iasi: Avem un numar de paturi de rezerva pe care le adaptam

Ministrul Sanatatii a declarat, in timpul vizitei la Iasi din data de 6 noiembrie, ca se reevalueaza capacitatea din sectiile de ATI, dedicate pacientilor cu COVID-19, scrie Agerpres. in acest moment.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre sarbatorile de iarna. Ce ii asteapta pe romani: Vor fi cu mult diferite

Nelu Tataru a anuntat cum vom petrece sarbatorile de iarna anul acesta. Din pacate, ministrul Sanatatii a explicat ca romanii vor petrece Craciunul si Revelionul diferit fata de restul anilor, insa nu se stie concret cum se va intampla acest lucru. Craciun si Revelion, sarbatorite fara petreceri intrebat ce se va intampla cu sarbatorile de .

NELU TATARU: Depinde de noi ce se intampla de sarbatori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Satu Mare, ca depinde de fiecare dintre noi ce se intampla de sarbatori, iar pentru a opri transmiterea virusului in comunitate este nevoie de cel putin trei saptamani in care sa respectam regulile.

Nelu Tataru: Recensamantul paturilor nu e o metoda de preventie. Ar trebui sa ne gandim cum facem sa ramanem la acest numar de cazuri grave si, apoi, sa incepem sa scadem

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat ca, in prezent, sunt peste o mie de pacienti COVID-19 internati la Terapie Intensiva si ca, in total, avem 1. 300 de paturi COVID in sectiile ATI, cu.

Nelu Tataru, despre examenul de rezidentiat: Se iau toate masurile pentru buna desfasurare a examenului. Analizam organizarea unui alt examen pentru ceicu simptome de COVID-19

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca se vor adopta masuri ca examenul de rezidentiat sa se desfasoare in conditii de sigurantasi ca se analizeaza si organizarea unui alt examen pentru ce.

Anuntul facut de Nelu Tataru despre pastrarea traditiilor de Craciun si Anul Nou

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anuntat ca modul in care vom petrece sarborile de iarna in acest an tine foarte mult de noi si ca mai avem nevoie de inca trei saptamani ca sa putem scadea ca numar de cazuri.

Nelu Tataru: Trebuie sa respectam cel putin trei saptamani regulile ca sa ajungem pe un platou. Tine foarte mult de noi

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a spus ca pentru a opri transmiterea in comunitate,ar trebui sa respectam regulile cel putin trei saptamani, potrivit News. ro. Astfel, putem ajungela un.

Nelu Tataru: Depinde de noi ce se intampla de sarbatori Avem nevoie de cel putin trei saptamani in care sa respectam niste reguli

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca depinde de fiecare dintre noi ce se intampla de sarbatori, iar pentru a opri transmiterea virusului in comunitate este nevoie de cel putin trei saptamani in care sa respectam regulile si apoi de alte trei pentru a putea vedea o scadere a numarului de cazuri.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )