Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nelu Tataru: Depinde de noi ce se intampla de sarbatori Avem nevoie de cel putin trei saptamani in care sa respectam niste reguli

Hotnews Hotnews,
 Nelu Tataru: Depinde de noi ce se intampla de sarbatori Avem nevoie de cel putin trei saptamani in care sa respectam niste reguli

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca depinde de fiecare dintre noi ce se intampla de sarbatori, iar pentru a opri transmiterea virusului in comunitate este nevoie de cel putin trei saptamani in care sa respectam regulile si apoi de alte trei pentru a putea vedea o scadere a numarului de cazuri. continuă pe Hotnews

NELU TATARU: Depinde de noi ce se intampla de sarbatori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, la Satu Mare, ca depinde de fiecare dintre noi ce se intampla de sarbatori, iar pentru a opri transmiterea virusului in comunitate este nevoie de cel putin trei saptamani in care sa respectam regulile.

Nelu Tataru: Daca nu gestionam aceste saptamani, nici nu vreau sa ma gandesc la Craciun

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, spune ca este nevoie de cel putin opt saptamani cu respectarea str.

Nelu Tataru, lovitura dura pentru cetateni. Ce se va intampla, de fapt, in perioada Craciunului: Nici nu vreau sa ma gandesc

Nelu Tataru se arata extrem de retinut cu privire la ce ne rezerva viitorul, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la sarbatorile de iarna, subliniind faptul ca modul in care va evolua situatia epidmeiologica din tara depinde de cetateni. Ce va fi de Craciun depinde de ce va .

Anuntul facut de Nelu Tataru despre pastrarea traditiilor de Craciun si Anul Nou

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, anuntat ca modul in care vom petrece sarborile de iarna in acest an tine foarte mult de noi si ca mai avem nevoie de inca trei saptamani ca sa putem scadea ca numar de cazuri.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Ce va fi de Craciun depinde de ce va fi maine sau peste doua-trei saptamani. Daca nu gestionam aceste saptamani, nici nu vreau sa ma gandesc la Craciun (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni, in cadrul emisiunii Talk B1, ca situatia epidemiologica in care Romania se va afla de Craciun depinde de cat de mult sunt respectate regulile de.

Nelu Tataru: Pentru a se intoarce copiii la scoala trebuie sa scada intai numarul de infectari

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a spus miercuri, la Sibiu, in ceea ce priveste eventuale solutii pentru intoarcerea elevilor la scoala, ca e nevoie sa scada intai numarul de infectari.

Nelu Tataru: Trebuie sa respectam cel putin trei saptamani regulile ca sa ajungem pe un platou. Tine foarte mult de noi

Ministrul sanatatii, Nelu Tataru, a spus ca pentru a opri transmiterea in comunitate,ar trebui sa respectam regulile cel putin trei saptamani, potrivit News. ro. Astfel, putem ajungela un.

Nelu Tataru, despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte: Noi cautam tot ce inseamna mobilitate, evenimente si locuri in care nu sunt respectate regulie (VIDEO)

Luni seara, in platoul B1 TV, ministrul Sanatatii a discutat si despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte, ca masura pentru combaterea raspandirii noului coronavirus. Nelu Tataru a precizat faptul ca ac.

NELU TATARU: in total, in Cluj vor exista 63 de paturi de terapie intensiva si 600 pentru patologie medie COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi, la Cluj-Napoca, ca sectiile de terapie intensiva sunt cele care necesita in acest moment o extindere a numarului de paturi pe fondul evolutiei SARS-CoV-2 si ca, in total, in judetul Cluj vor exista 63 de paturi pentru terapie intensiva si 600 de paturi de patologie medie pentru COVID.

NELU TATARU: Spitalul Aiud va trece in categoria celor de suport COVID

Spitalul municipal din Aiud va trece in categoria unitatilor medicale de suport COVID, urmand ca aici sa fie alocate 200 de paturi pentru cazurile medii de infectare cu COVID-19 si 20 de paturi pentru Terapie Intensiva, a declarat astazi, la Alba Iulia, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )