Libnet.ro
UNICEF

19:15

Nelu Tataru: Suntem in acel moment in care inca mergem spre varf, dar e o panta lina Autoritatile se tem ca numarul cazurilor ar putea creste dupa perioada 1-3 mai

B1 B1,
Nelu Tataru: Suntem in acel moment in care inca mergem spre varf, dar e o panta lina Autoritatile se tem ca numarul cazurilor ar putea creste dupa perioada 1-3 mai

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a decarat marti ca autoritatile se asteaptau ca in Romania varful pandemiei de COVID-19 sa aiba loc la sfarsitul lunii aprilie, dupa sarbatorile pascale. in prezent. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Suntem aproape de varful pandemiei. Se pune problema daca in varful pantei ajungem la 10.000-12.000 de pacienti sau mai mult (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca Romania se apropie de varful pandemiei de COVID-19, fiind, in acest moment, inca pe.

Nelu Tataru: Aceasta este lista substantelor care ucid intr-un minut noul coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit despre efectul pe care il are spirtul in lupta cu virusul si a vorbit despre igiena si masurile de distantare sociala.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Orice persoana care lucreaza intr-un spital dedicat COVID-19 si care a avut legatura cu un pacient infectat va primi stimulentul de 2.500 de lei (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a continuat turul de forta la spitalele COVID-19 din Romania. Nelu Tataru a mers, sambata, la Sfantu Gheorghe, acolo unde a vorbit, printre altele, despre criteriile privind acordarea.

Nelu Tataru: Orice persoana care lucreaza intr-un spital cu pacienti cu COVID va beneficia de stimulentul de 2.500 de lei

Orice persoana care lucreaza intr-un spital dedicat tratarii pacientilor cu COVID-19 va beneficia de stimulentul de risc de 2. 500 de lei, a declarat sambata ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru: Orice persoana care lucreaza intr-un spital COVID va primi 2.500 de lei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca orice persoana care lucreaza intr-un spital dedicat tratarii pacientilor cu COVID-19 va primi un stimulent de risc de 2. 500 de lei.

Nelu Tataru: Exista riscul prelungirii starii de urgenta

Nelu Tataru sustine ca daca noile cazuri de infectare cu coronavirus nu vor scadea pe teritoriul tarii noastre, starea de urgenta ar putea fi prelungita si dupa data de 15 mai, cand expira actualul termen.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Relaxarea restrictiilor se va produce doar limitat si in anumite regiuni. Va exista o evaluare permanenta, astfel ca s-ar putea reveni asupra deciziei (VIDEO)

Relaxarea restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 se va produce doar limitat si in anumite regiuni, a afirmat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in direct pe B1 TV, la Buna, Romania! cu.

Consultant politic: Nelu Tataru, pregatit de PNL pentru Primaria Capitalei

O ipoteza neasteptata apare pe scena politica: Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, ar fi pregatit de PNL pentru a fi lansat in cursa pentru Primaria Capitalei, sustine consultantul politic Miron Mitrea.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )