Libnet.ro
UNICEF

22:45

NEPI a strans 100 mil. euro pentru finantarea unor potentiale achizitii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
NEPI a strans 100 mil. euro pentru finantarea unor potentiale achizitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata romaneasca in ultimii ani, a atras de pe piata de capital 100 milioane euro, banii urmand sa fie utilizati pentru finantarea unor. continuă pe Wall-Street Ro

NEPI a atras 100 milioane euro de pe bursa pentru finantarea unor achizitii

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI) a atras de la investitori 100 milioane euro, dupa ce a vandut 20,8 milioane de actiuni, la pretul de 4,8 euro/titlu, potrivit unui comunicat de presa emis de Fond.

Adrem Invest a incheiat un contract de 13 mil. dolari pentru modenizarea unor fabrici in Uzbekistan

Compania Adrem Invest din Bucuresti, specializata in inginerie tehnologica, a incheiat un contract in valoare de 13 milioane de dolari pentru modernizarea unitatilor de productie ale companiei metalurgice Uzbek Mettalurgical Plant, relateaza Mediafax .

Protocol de colaborare intre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, Clubul Sportiv Municipal Bucuresti si Clubul Sportiv Baschet Atletic Bucuresti, in valoare de 2 mil euro pe patru ani

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat un protocol de colaborare intre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, Clubul Sportiv Municipal Bucuresti si Clubul Sportiv Baschet Atletic Bucuresti pentru cresterea performantei si promovarea echipei de baschet a Clubului Sportiv Municipal Bucuresti CSMB), ce apartine municipalitatii. Protocolul de colaborare se desfasoara pe o perioada de 4 ani, iar CSMB va contribui cu doua milioane de euro pentru sustinerea echipelor de baschet Steaua CSM din Liga Nationala si Liga I. Clubul Sportiv Baschet Atletic Bucuresti, o fundatie infiintata anul trecut, va consilia celelalte doua echipe cu privire la cheltuirea banilor astfel incat acestia sa fie alocati judicios.

Indemnizatii de cate 60.000 de euro pentru familiile victimelor accidentului feroviar din Spania

Compania de asigurari Allianz a anuntat, luni, ca va plati indemnizatii de cate 60. 000 de euro pentru fiecare din familiile celor 79 de victime ale accidentului feroviar de saptamana trecuta de la Santiago de.

Adrem Invest, contract de 13 milioane de dolari pentru modenizarea unor fabrici in Uzbekistan

Compania Adrem Invest a incheiat un contract in valoare de 13 milioane de dolari pentru modernizarea unitatilor de productie ale companiei metalurgice Uzbek Mettalurgical Plant. EximBank a acordat Adrem Invest o scrisoare de garantie bancara in valoare de 4 milioane de dolari pentru derularea acestui contract, potrivit unui comunicat remis redactiei.

IBM primeste ajutoare de stat de 21 milioane euro pentru un proiect care va genera 900 de locuri de munca

Ministerul Finantelor va da un ajutor de stat in valoare de 21 milioane euro gigantului IT IBM, in cadrul unui proiect in valoare de 51,2 milioane euro prin care se vor crea 900 de locuri de munca, scrie Reuters care citeaza Ziarul Financiar.

1,76 de euro pentru 1 litru de benzina. Atat puteti plati, daca nu alimentati unde trebuie

Daca plecati din tara in concediu cu masina e bine sa faceti un calcul pentru a afla cat va costa drumul. Dupa ce iesiti din Romania, cea mai ieftina benzina din Uniunea Europeana o gasiti in.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )