Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nepotrivit pentru Simona Halep, bun pentru Viktoria Azarenka. Care sunt atuurile antrenorului Wim Fissette

Adevărul Adevărul,
Nepotrivit pentru Simona Halep, bun pentru Viktoria Azarenka. Care sunt atuurile antrenorului Wim Fissette

Finalul anului 2014 a adus in prim-plan intreruperea colaborarii dintre Simona Halep 4 WTA) si antrenorul belgian Wim Fissette. inceputul lui 2015 reprezinta o noua provocare, tehnicianul alaturandu-se unei sportive din Belarus, Viktoria Azarenka 50 WTA). continuă pe Adevărul

Intalnire surpriza pentru Simona Halep la Dubai

Simona Halep a avut parte de o vizita surpriza la Dubai, atunci cand un fost component al Generatiei de Aur a dorit sa se fotografieze alaturi de ea.

Veste proasta pentru Simona Halep. Jucatoarea romana de tenis a coborat pe locul 4 in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a coborat de pe locul 3 pe 4 in clasamentul mondial WTA dat publicitatii luni, din cauza faptului ca nu a putut sa isi apere punctele castigate anul trecut la Doha,.

A doua victorie in minimum de seturi pentru Simona Halep la Dubai. in sferturi, sansa revansei cu Makarova

N-a fost simplu, pe alocuri nici dragut. inceputul a fost ezitant. Deranjata de reverul bulgaroaicei si de alternanta intre mingile puternice si cele fara viteza venite de pe forehandul Pironkovei de pe care au venit, ocazional, si cateva slice-uri), Simona n-a luat niciun punct in primele doua game-uri. Un start nefast nu-i neaparat iesit din comun, mai ales daca semnele revenirii apar repede. Se intampla deseori ca la o prima intalnire cu o adversara, cazul de azi, o jucatoare sa aiba nevoie de ceva timp pentru a face ajustari si a se acomoda la stilul acesteia.

Arabii au facut o surpriza pentru Simona Halep

Organizatorii turneului de la Dubei, la care Simona Halep debuteaza marti, au dus-o pe jucatorea din Romania intr-o calatorie cu camila .

WTA Dubai: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-3, 1-6, 7-5/ Calificare dramatica in semifinale

Simona Halep a oferit un meci interzis cardiacilor, favorita numarul unu calificandu-se in semifinalele turneului WTA de la Dubai dupa ce a invins-o pe Ekaterina Makarova sportiva care o eliminase la Australian Open). A fost 6-3, 1-6, 7-5 pentru Simona, dupa o partida in care Halep a ratat patru mingi de meci si care a durat doua ore si 7 minute.

Simona Halep: Nu imi place sa fac o analiza video a adversarelor, ci doar sa vorbesc cu Victor Ionita, antrenorul meu

Simona Halep a vorbit, intr-un interviu pentru site-ul oficial al turneului WTA de la Dubai, despre adversarele din circuit. Numarul patru in lume, Halep a precizat ca nu ii place sa faca o analiza video a celor de pe care urmeaza sa le intalneasca, ci doar sa vorbeasca cu antrenorul, n. r. Victor Ionita, despre cum va evolua.

Simona Halep, calificare in semifinalele turneului de la Dubai

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Dubai, in urma victoriei de joi, 6 - 3, 1 - 6, 7 - 5, in fata rusoaicei Ekaterina Makarova, cea care a eliminat-o la Australian Open. Halep a inceput in forta,.

WTA Dubai: Simona Halep vs Tsvetana Pironkova 6-4, 6-3/ Calificare in sferturi - Urmeaza duelul cu Makarova

Simona Halep cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Dubai. Numarul patru in ierarhia WTA, Halep a invins-o in doua seturi pe Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 57 WTA) - partida a durat o ora si 20 de minute. In urmatorul meci, Halep o va intalni pe Ekaterina Makarova, jucatoare care a eliminat-o la ultima editie de la Australian Open.

CALCULE Simona Halep lupta pentru locul 3 la Dubai

Simona Halep poate urca pana pe locul 3 la turneul WTA de Dubai. Iata calculele.

LIVE Simona Halep contra Caroline Wozniacki in semifinale la Dubai (vineri, 17:00)

Onlinesport. ro transmite live text, vineri in jurul orei 17:00, semifinala pe care Simona Halep o disputa la Dubai contra danezei Caroline Wozniacki.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )