Libnet.ro
UNICEF

01:05

Intalnire surpriza pentru Simona Halep la Dubai

Online Sport Online Sport,
Intalnire surpriza pentru Simona Halep la Dubai

Simona Halep a avut parte de o vizita surpriza la Dubai, atunci cand un fost component al Generatiei de Aur a dorit sa se fotografieze alaturi de ea. continuă pe Online Sport

A doua victorie in minimum de seturi pentru Simona Halep la Dubai. in sferturi, sansa revansei cu Makarova

N-a fost simplu, pe alocuri nici dragut. inceputul a fost ezitant. Deranjata de reverul bulgaroaicei si de alternanta intre mingile puternice si cele fara viteza venite de pe forehandul Pironkovei de pe care au venit, ocazional, si cateva slice-uri), Simona n-a luat niciun punct in primele doua game-uri. Un start nefast nu-i neaparat iesit din comun, mai ales daca semnele revenirii apar repede. Se intampla deseori ca la o prima intalnire cu o adversara, cazul de azi, o jucatoare sa aiba nevoie de ceva timp pentru a face ajustari si a se acomoda la stilul acesteia.

Arabii au facut o surpriza pentru Simona Halep

Organizatorii turneului de la Dubei, la care Simona Halep debuteaza marti, au dus-o pe jucatorea din Romania intr-o calatorie cu camila .

Veste proasta pentru Simona Halep. Jucatoarea romana de tenis a coborat pe locul 4 in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a coborat de pe locul 3 pe 4 in clasamentul mondial WTA dat publicitatii luni, din cauza faptului ca nu a putut sa isi apere punctele castigate anul trecut la Doha,.

Nepotrivit pentru Simona Halep, bun pentru Viktoria Azarenka. Care sunt atuurile antrenorului Wim Fissette

Finalul anului 2014 a adus in prim-plan intreruperea colaborarii dintre Simona Halep 4 WTA) si antrenorul belgian Wim Fissette. inceputul lui 2015 reprezinta o noua provocare, tehnicianul alaturandu-se unei sportive din Belarus, Viktoria Azarenka 50 WTA).

Surpriza de care a avut parte Simona Halep in Dubai: La plimbare prin desert calare pe o camila! (FOTO)

Favorita nr. 1 in turneul feminin de tenis din Dubai, Simona Halep a fost primita regeste de organizatori. intr-o fotografie postata pe contul de Twitter al WTA, romanca apare calare pe o camila.

Simona Halep s-a relaxat alaturi de camile in asteptarea startului la turneul din Dubai. Ce a spus despre sansele ei

Simona Halep a avut cateva momente de relaxare inainte de a lua startul la turneul din Dubai, competitie la care este cap de serie nr.

WTA: Cea mai frumoasa lovitura a zilei a fost oferita de Simona Halep la Dubai (VIDEO)

Simona Halep a reusit cea mai frumoasa lovitura a zilei in meciul cu Daniela Hantuchova, pe care a invins-o in turul al doilea al turneului de la Dubai cu scorul de 6-2, 6-0, scrie GSP. Oficialii WTA au decis ca.

Simona Halep, o noua intalnire cu Makarova

Simona Halep ar putea-o intalni in sferturile de finala de la turneul WTA de la Dubai pe jucatoarea care a eliminat-o la Australian Open.

CALCULE Simona Halep lupta pentru locul 3 la Dubai

Simona Halep poate urca pana pe locul 3 la turneul WTA de Dubai. Iata calculele.

GAME cu GAME Simona Halep cu Ekaterina Makarova in sferturi la Dubai

Simona Halep si-a luat revansain fata Ekaterinei Makarova, jucatoarea in fata careia pierdea in sferturi la Australian Open. Cele doua au jucat din nou, joi dupa-amiaza, live text pe onlinesport. ro de la ora 17:00, pentru un loc in semifinalele de la Dubai.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )