Libnet.ro
UNICEF

07:30

New artist: Elle Morgan, pustoaica DJ care ii face concurenta lui Tiesto! Asculta aici Starkidz, piesa de debut a artistei!

Devorator Monden Devorator Monden,
New artist: Elle Morgan, pustoaica DJ care ii face concurenta lui Tiesto! Asculta aici Starkidz, piesa de debut a artistei!

Originara din Woodlands, Elle Morgan este o pustoaica de doar 13 ani care a stiut ca vrea sa devina DJ. continuă pe Devorator Monden

New artist: For BDK, suedezii care vor sa dea un suflu fresh industriei muzicale! Asculta aici noul single al duo-ului What I Must Find!

Suedezii sunt recunoscuti pentru artistii de valoare pe care i-au daruit industriei muzicale de-a lungul ultimelor deceni, precum ABBA, Ace.

New artist: BROODS, pe urmele lui Lorde! Asculta aici toate piesele de pe EP-ul de debut al duo-ului BROODS!

BROODS este un duo neo-zeelandez alcatuit din fratii Georgia si Caleb Nott care a intrat pe mana producatorului Joel Little,.

Radu Banciu spune povestea unei femei care face sedinte de hipnoza pentru a deveni din ce in ce mai proasta

Jurnalistul Radu Banciu a povestit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, de pe B1 TV, despre o americanca care vrea sa semene intocmai cu papusa Barbie, la trup si la intelect.

Ce s-a aflat despre Bill Clinton. Este singurul presedinte american in viata care face parte din acest clasament

Bill Clinton este singurul fost presedinte american in viata care se afla in continuare in Topul 10 al celor mai bogati 34 de sefi de stat ai Statelor Unite, publicat de catre blogul 24/7 Wall St.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )