Libnet.ro
UNICEF

01:05

NEW MONEY: Cum au disparut aproape 50 de milioane de pomi din livezile romanesti

România Liberă România Liberă,
NEW MONEY: Cum au disparut aproape 50 de milioane de pomi din livezile romanesti

In ultimele trei decenii, din livezile si pepinierele pomicole romanesti au disparut aproape 50 de milioane de pomi fructiferi, astfel ca, in prezent, doar pe mai putin de 1% din suprafata agricola a tarii se mai practica pomicultura. continuă pe România Liberă

NEW MONEY: Ce tertipuri a folosit Relu Fenechiu pentru a evita plata prejudiciilor de peste 2 milioane de euro in dosarele in care a fost condamnat

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, proaspat eliberat conditionat din inchisoare, are de acoperit mai multe prejudicii. Unul de 5,7 milioane de lei 1,26 milioane euro), din dosarul Transformatorul si altul de 900. 000 din dosarul Siveco, ceea ce reprezinta o mita pe care a si recunoscut-o in timpul procesului.

Lichiditate de aproape 8 milioane de euro

Indicii BVB au incheiat in teritoriul pozitiv, sedinta bursiera de ieri, continuand cresterea inregistrata cu o zi in urma, pe fondul unor transferuri de 36,08 milioane de lei 7,91 milioane de euro), peste nivelul din sedinta anterioara, de aproape 28 milioane de lei, in contextul in care nu a fost inregistrata nicio tranzactie pe piata deal.

Licitatie de aproape 5 milioane de euro la Primaria Alba Iulia pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi

Primaria Alba Iulia organizeaza in aceasta perioada o licitatie importanta cu impact asupra modului in care va arata orasul in urmatorii doi ani. Este vorba despre amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din municipiu cu o valoare estimata de aproape 5 milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )