Libnet.ro
UNICEF

11:45

New York Times: China a ucis sau incarcerat peste 20 dintre sursele CIA din tara, schilodind reteaua de spionaj americana / Nu se stie cum a aflat Beijingul numele informatorilor

Hotnews Hotnews,
 New York Times: China a ucis sau incarcerat peste 20 dintre sursele CIA din tara, schilodind reteaua de spionaj americana / Nu se stie cum a aflat Beijingul numele informatorilor

Guvernul chinez a destramat sistematic operatiunile de spionaj ale CIA in tara incepand cu 2010, ucigand sau incarcerand peste 20 de persoane in doi ani si afectand grav activitatea de culegere de informatii acolo in anii urmatori, scrie New York Times. continuă pe Hotnews

New York Times: China a mutilat operatiuni ale CIA

Autoritatile de la Beijing au distrus in mod sistematic operatiunile de spionaj ale CIA in China incepand din anul 2010, ucigand sau incarcerand in numai doi ani aproximativ 20 de informatori ai agentiei americane de spionaj, relateaza cotidianul The New York Times.

China a ucis sau inchis aproximativ 20 de informatori ai CIA

Autoritatile chineze au ucis sau au trimis in spatele gratiilor, in perioada 2010-2012, aproximativ 20 de informatori ai CIA, afectand grav, timp de mai multi ani, capacitatea americanilor de a aduna informatii in China, scrie New York Times.

Cazul baschetbalistului Enes Kanter, care nu a fost lasat sa intre in Romania, a ajuns in presa internationala.New York Times scrie despre eliberarea sa, dupa ce a fost retinut pe un aeroport din Romania, iar ziarele turcesti vorbesc despre fiul spiritual

Refuzul autoritatilor romane de a-i permite jucatorului NBA Enes Kanter sa intre in tara, motivand ca nu detine un pasaport valabil, a ajuns in presa americana. Astfel, New York Times si Washington Post scriu despre detentia din Romania si ca a fost eliberat de autoritati, imbarcandu-se spre Statele Unite ale Americii, in vreme ce ziarele din Turcia scriu despre momentele grele pentru fiul spiritual al lui Gulen.

UPDATE VIDEO New York: O masina a intrat in pietoni, in Times Square - un mort si 12 raniti / Politia spune ca incidentul nu este legat de terorism

O masina care circula cu viteza a intrat, joi, in mai multi pietoni aflati pe trotuar, in cunoscuta intersectie Times Square din New York, informeaza Reuters. 46: Departamentul de pompieri din New York anunta pe Twitter ca bilantul incidentului din Times Square este de un mort si 12 ranitiUPDATE 19. 30: CBS anunta, citand surse din politie, ca incidentul din Times Square nu este legat de terorismUPDATE 19. 26: 13 persoane au fost raniteUPDATE 19. 17: Masina care a intrat in pietoni este o Honda de culoare rosie. Soferul a fost scos din vehicul.

UPDATE VIDEO New York: O masina a intrat in pietoni, in Times Square - un mort si 19 raniti / Politia spune ca incidentul nu este legat de terorism

O masina care circula cu viteza a intrat, joi, in mai multi pietoni aflati pe trotuar, in cunoscuta intersectie Times Square din New York, una dintre cele mai aglomerate zone din lume, informeaza Reuters. 42: Primarul din New York a declarat presei ca soferul este un fost miliar, cu cazier judiciar. Un comisar de politie a precizat ca numele acestuia este Richard Rojas, in varsta de 26 de ani. 30: Soferul implicat in incidentul din Times Square a fost arestat de doua ori in trecut pentru conducere sub influenta alcoolului20. 11: Departamentul de pompieri a revenit pe Twitter cu un bilant actualizat - un mort si 19 raniti.

NEW YORK: Soferul care a intrat cu masina in plin in multimea din Times Square era sub influenta alcoolului sau a drogurile si avea cazier (FOTO)

Apar primele informatii din Statele Unite despre barbatul care a intrat in plin cu masina in multimea prezenta in Times Square din New York, provocand moartea unei persoane si ranirea.

Imagini incredibile cu momentul arestului barbatului care a intrat in plin cu masina in multimea din Times Square, New York (FOTO, VIDEO)

O masina a intrat in plin in multimea aflata in centrul New York-ului in Times Square. Cel putin o persoana a decedat si alte 13 sunt ranite grav in urma atacului. Politia.

VIDEO New York: O masina a intrat in pietoni, in Times Square - un mort si 22 raniti / Soferul, un fost militar cu cazier judiciar

O masina care circula cu viteza a intrat, joi, in mai multi pietoni aflati pe trotuar, in cunoscuta intersectie Times Square din New York, una dintre cele mai aglomerate zone din lume, informeaza Reuters. O persoana a fost ucisa, iar alte 22 au fost ranite in acest incident despre care autoritatile americane spun ca nu sunt indicii ca ar fi un act de terorism. 42: Primarul din New York a declarat presei ca soferul este un fost miliar, cu cazier judiciar. Un comisar de politie a precizat ca numele acestuia este Richard Rojas, in varsta de 26 de ani.

TEROARE LA NEW YORK: O masina a intrat in plin in pietonii aflati in Times Square. Cel putin un mort si 20 raniti (FOTO)

UPDATE:Noi informatii provin din New York. Un nou bilant vorbeste de 20 de persoane ranite si o persoana decedata. CBS News spune citand informatii de la politia din New York ca pentru moment nu ar.

UPDATE Alerta la New York. O masina a intrat in plin in pietoni in apropiere de Times Square. O persoana a murit, iar 23 au fost ranite FOTO VIDEO

O masina a intrat joi cu viteza in multimea aflata in apropiere de piata Times Square din New York, relateaza presa internationala, citand un anunt facut de agentia Reuters, care are sediul in apropiere. Cel putin o persoana a murit, iar 23 au fost ranite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )