Libnet.ro
UNICEF

13:15

New York-ul sub ape: Cel mai puternic uragan care a lovit SUA in ultimii 100 de ani, Sandy, in imagini (FOTO si VIDEO)

B1 B1,
New York-ul sub ape: Cel mai puternic uragan care a lovit SUA in ultimii 100 de ani, Sandy, in imagini (FOTO si VIDEO)

Uraganul Sandy, catalogat de americani drept cea mai puternica furtuna din ultima suta de ani, a paralizat coasta de est a Americii si orase mari precum New York, Washington, New Jersey si Atlantic City. continuă pe B1

NEW YORK-UL, SUB AMENINTAREA URAGANULUI SANDY. Aproximativ 400.000 de oameni vor fi EVACUATI. ...

Primarul din New York, Michael Bloomberg, a ordonat duminica evacuarea a 375. 000 de locuitori din zonele inundabile ale orasului in asteptarea sosirii uraganului Sandy, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Este o furtuna grava si periculoasa, a justificat Bloomberg, in cadrul unei conferinte de presa. Orasul New York a inchis si reteaua de transport public, inclusiv metroul, in asteptarea uraganului Sandy, a anuntat guvernatorul statului, Andrew Cuomo, relateaza AFP. Apa ar putea depasi trei .

URAGANUL SANDY: New York-ul si nord-estul SUA au fost puternic afectate. Efectele sunt DEVASTATOARE

Milioane de americani din nord-est s-au trezit marti fara curent electric si cu inundatii majore dupa trecerea uraganului Sandy prin cea mai populata regiune a tarii. Dimineata, la ora 06. 00, ora.

New York-ul pare un oras fantoma. Oamenii au golit rafturile magazinelor si s-au baricadat in case

Orasul New York este aproape paralizat in asteptarea uraganului Sandy. Specialistii au avertizat ca furtuna are o amploare rar intalnita. Aproape 400. 000 de oameni vor fi evacuati iar sistemul de transport.

New York-ul e paralizat de teama. 400.000 de oameni EVACUATI, sute de zboruri anulate. Monstrul Sandy atinge azi tarmul american

Orasul New York este aproape paralizat in asteptarea uraganului Sandy. Specialistii au avertizat ca furtuna are o amploare rar intalnita. Aproape 400. 000 de oameni vor fi evacuati iar sistemul de transport.

FOTOREPORTAJ din mijlocul dezastrului. Mii de poze postate pe Twitter de americani: New York-ul e sub apa

Uluiti de forta cu care uraganul Sandy a lovit Coasta de Est a SUA, americanii au postat mii de fotografii pe retelele de socializare, care arata cat de mare este dezastrul. 12 oameni au murit, dupa.

Niciun analist nu a prevazut asta. Cel mai puternic stat din Europa, afectat de criza din zona euro

Rata somajului din Germania a inregistrat in octombrie o crestere de doua ori mai mare decat anticipau analistii, intrucat criza din zona euro a afectat cresterea economica si a determinat companiile sa.

Catastrofa majora la New York.

Efectele devastatoare ale uraganului Sandy, care s-a abatut asupra estului SUA luni seara, cu vanturi de peste 135 km pe ora, l-au determinat pe presedintele Barack Obama sa decreteze stare de catastrofa majora, initial in New York, apoi extinsa si in New Jersey. Milioane de americani din nord-est s-au trezit marti dimineata fara curent electric si cu inundatii majore dupa trecerea mega-furtunii Sandy in regiunea cea mai populata din tara, care a facut cel putin 17 victime. New York-ul era .

VIDEO / FOTOGALERIE Uraganul Sandy in imagini. / Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York

Uraganul Sandy a facut ravagii dupa ce a atins, noaptea trecuta, coasta de est a SUA. Numarul victimelor a urcat la 14, iar New York-ul a ramas in bezna, situatie fara precedent in ultimii 50 de ani, dupa ce apele au inundat strazile orasului si au ars transformatoarele. Sapte tuneluri de metrou din New York sunt inundate, iar autoritatea pentru controlul transportului subteran vorbeste despre cea mai mare catastrofa din 108 ani de existenta. Presedintele Barack Obama a declarat stare de catastrofa majora in statul New York.

New York - la un pas de o catastrofa naturala. Cel putin 375.000 de locuitori au fost deja evacuati

Primarul din New York, Michael Bloomberg, a ordonat duminica evacuarea a 375. 000 de locuitori din zonele inundabile ale orasului in asteptarea sosirii uraganului Sandy. Este o furtuna grava si periculoasa, a.

Sandy isi face de cap. Statuia Libertatii a ajuns sub ape, iar rechinii au invadat marile orase

Monstrul Sandy, care afecteaza in prezent diverse regiuni ale continentului american, a devenit subiect de glume pe internet. Presedintele american, Barack Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )