Libnet.ro
UNICEF

20:45

Nick Kyrgios a fost amendat cu 5.500 de dolari din cauza comportamentului de la meciul cu Millman

Hotnews Hotnews,
 Nick Kyrgios a fost amendat cu 5.500 de dolari din cauza comportamentului de la meciul cu Millman

Tenismanul australian Nick Kyrgios a fost amendat cu 5. 500 de dolari din cauza comportamentului pe care l-a avut la meciul de miercuri cu compatriotul sau John Millman, pierdut cu scorul de 3-6, 6-1, 4-6, 1-6, informeaza Reuters. Tenismanul in varsta de 22 de ani a fost amendat cu 3. 000 de dolari pentru obscenitati si cu 2. 500 de dolari pentru distrugerea de rachete si echipamente. continuă pe Hotnews

Magda Vasiliu, noi probleme din cauza statului roman: Azi am inteles pe deplin ce inseamna asa-zisa noapte a mintii

Magda Vasiliu este in Italia alaturi de fiul ei de sapte ani, Vlad, care a fost diagnosticat cu cancer. Dupa ce a inceput un adevarat scandal din cauza faptului ca nu isi putea lua concediu.

Patru mexicani, blocati intr-o brutarie din cauza uraganului Harvey. Ce au decis sa faca

Patru brutari, de origine mexicana, care au fost prinsi intr-o panificatie timp de doua zile din cauza uraganului Harvey, au facut sute de paini, din 2. 000 de kg de faina, pe care le-au.

300.000 de masini asteapta noi proprietari: vanzarile sunt blocate din cauza restrictiilor de circulatie

Dealerii germani au peste 300. 000 de masini cu motoare diesel Euro 5 pe care nu le pot vinde din cauza temerilor ca circulatia acestora va fi interzisa in marile orase.

Aberatiile zilei. Doina Pana sustine ca romanii pleaca in strainatate din cauza stirilor negative date la TV. Exemplu de stire pozitiva, conform ministrului: Cresterile de taxe (VIDEO)

Ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, vrea ca televiziunile sa dea mai multe stiri pozitive si sustine ca tinerii au ajuns sa plece din Romania din cauza stirilor negative date la.

FOTO VIDEO Un stadion londonez a fost evacuat, din cauza unui incident de securitate

Peste 2. 000 de persoane au fost evacuate, joi, de pe un stadion din Londra, in timpul unui meci de crichet, dupa ce pe arena a cazut o sageata trasa cu un arc, incidentul fiind anchetat de Politia metropolitana londoneza.

Donald Trump va dona un milion de dolari din contul personal pentru eforturile de reconstructie dupa Uraganul Harvey

Presedintele american Donald Trump va dona un milion de dolari pentru eforturile de reconstructie din Texas, stat distrus de Uraganul Harvey, conform purtatoarei de cuvant a Casei Albe, Sarah.

VIDEO Controversatul chirurg Burnei sustine ca nu mai are dreptul sa profeseze din cauza colegilor sai de la Spitalul Marie Curie

Controversatul chirurg Gheorghe Burnei a declarat, intr-o conferinta de presa, ca decizia Curtii de Apel Bucuresti, potrivit careia acesta nu mai poate profesa in spitalele publice, a fost determinata si de presiunea exercitata de memorandumul semnat de fostii sai colegi de la Marie Curie.

VIDEO Myanmar: Aproape 20.000 de musulmani rohingya au trecut in Bangladesh din cauza violentelor declansate de insurgenti

Circa 18. 000 de musulmani rohingya au trecut in Bangladesh in ultima saptamana incercand sa fuga de cele mai grave violente din nord-vestul Myanmar din ultimii cel putin cinci ani, informeaza Reuters, citand informatii ale Organizatiei Internationale pentru Migratie.

Depresia, blestemul celor puternici. O femeia de afaceri s-a omorat din cauza infidelitatilor sotului

O femeie de afaceri din Vaslui, mama a doi copii, a cazut prada depresiei si si-a pus capat zilelor. Apropiatii spun ca Ionela Ciobotaru nu a mai suportat infidelitatile sotului. in urma sa, femeia a .

Muma Padurii a luat chipul Monicai Macovei. Un fost ministru, mesaj dur din inchisoare

Adrian Severin a lansat un atac dur la adresa Monica Macoivei intr-un mesaj postat pe Facebook. Fostul ministru se afla in Penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat la patru ani cu executare, fiind.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,275 seconds )