Libnet.ro
UNICEF

11:15

Nicolae Banicioiu, declaratii la un an de la tragedia din Colectiv: Sunt multe lucruri de regretat si poate ca acum as gandi sa fac unele lucruri in alta maniera

B1 B1,
Nicolae Banicioiu, declaratii la un an de la tragedia din Colectiv: Sunt multe lucruri de regretat si poate ca acum as gandi sa fac unele lucruri in alta maniera

Nicolae Banicioiu sustine ca sunt lucruri pe care regreta ca nu le-a facut in perioada in care a fost ministru al Sanatatii si ca tragedia din Colectiv i-a dovedit acest lucru. Acesta mai spune c. continuă pe B1

COLECTIV 1 AN. Mesajul dur transmis de Tudor Chirila responsabililor pentru tragedia din Colectiv: Mai penali decat oricand, mai disperati decat oricand

Parintii a doi tineri decedati in urma tragediei din clubul Colectiv au depus, marti dimineata, la Parchetul General, plangeri penale pe numele sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a fostului ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu si a fostului premier Victor Ponta.

COLECTIV 1 AN. Rudele victimelor din Colectiv au depus plangere penala impotriva lui Victor Ponta, Raed Arafat si Nicolae Banicioiu

Ancheta Colectiv i-a luat in vizor si pe coordonatorii principali ai interventiei din noaptea incendiului: Raed Arafat si Nicolae Banicioiu. Rudele celor care si-au pierdut viata in urma tragediei din noaptea de 30 octombrie 2015 vor depunde, marti, o plangere penala la Parchetul General.

Rudele victimelor din Colectiv au depus plangere penala impotriva lui Ponta, Arafat si Banicioiu. Seful DSU si fostul premier al Romaniei isi sustin, in continuare, nevinovatia

Ancheta Colectiv i-a luat in vizor si pe coordonatorii principali ai interventiei din noaptea incendiului: Raed Arafat si Nicolae Banicioiu. Rudele celor care si-au pierdut viata in urma tragediei din noaptea de 30 octombrie 2015 vor depunde, marti, o plangere penala la Parchetul General.

Cei de la 112 ii faceau dobitoci pe raniti. Asta e scoala lui Arafat. (...) Candidatul Banicioiu ne-a omorat copiii! Rudele celor din Colectiv ii dau in judecata pe cei doi, pe fostul premier Ponta si pe Gabriel Oprea (VIDEO)

Mai multe rude ale victimelor din Colectiv au venit marti dimineata la Parchetul General pentru a depune plangere penala impotriva fostului Ministru al Sanatatii de la acea vreme,.

Tragedia din clubul Colectiv, mentionata in telegramele Wikileaks: Fostul ambasador al SUA, Mark Gitenstein, i-a cerut sprijin pentru victime lui John Podesta, actualul sef de campanie al lui Hillary Clinton

Tragedia din clubul Colectiv este mentionata in telegramele Wikileaks facute publice in cadrul scandalului e-mail-urilor lui Hillary Clinton, candidata democrata la presedintia SUA. Potrivit.

Radu Banciu, despre plangerea penala a rudelor victimelor din Colectiv care il incrimineaza si pe Raed Arafat: Este o enigma cum acest individ de joasa speta continua sa mai fie in fruntea unei institutii atat de importante (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre plangerea penala depusa la Parchetul General de rudele mai multor victime din Colectiv in care sunt.

Monica Tanasoiu, una dintre victimele din Colectiv, ar fi implinit astazi 36 de ani. Mama ei a scris un mesaj emotionant (FOTO)

Monica Tanasoiu, una dintre victimele tragediei din Colectiv, ar fi implinit astazi 36 de ani, iar mama ei a postat un mesaj impresionant pe o retea sociala. Tanara s-a stins din viata.

Procuror DNA: Fraudele din sanatate sunt mai mari decat in alte domenii (VIDEO)

Dezvaluiri bomba facute de un procuror DNA. Fraudele din sanatate sunt mai mari decat in alte domenii, sustine Marius Bulancea, citat de B1 TV. Sistemul este unul inchis, preturile aparatelor.

incasari de 12.000 de euro, in urma concertelor caritabile pentru victimele din Colectiv. Banii vor fi folositi pentru decontarea tratamentelor medicale

Presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010 Eugen Iancu a precizat ca in urma concertelor caritabile de la finalul lunii octombrie, dedicate victimelor incendiului din clubul Colectiv, a fost stansa suma de aproximativ 12. 000 de euro. El a mai precizat ca banii vor fi folositi decontarea tratamentelor medicale ale supravietuitorilor.

Surpriza in mediul de afaceri romanesc: Marii investitori americani din tara sunt rusi

Surpriza in mediul de afaceri din Romania: de la Moscova se decide ce cumpara americanii in Romania! De ceva vreme se tot bate moneda ca, odata ce se inainteaza.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )