Libnet.ro
UNICEF

06:45

Procuror DNA: Fraudele din sanatate sunt mai mari decat in alte domenii (VIDEO)

B1 B1,
Procuror DNA: Fraudele din sanatate sunt mai mari decat in alte domenii (VIDEO)

Dezvaluiri bomba facute de un procuror DNA. Fraudele din sanatate sunt mai mari decat in alte domenii, sustine Marius Bulancea, citat de B1 TV. Sistemul este unul inchis, preturile aparatelor. continuă pe B1

Marius Bulancea, propus sef al sectiei a II-a din DNA: Fraudele din sanatate, mai mari decat in alte domenii

Marius Bulancea, propus de ministrul Justitiei sef al sectiei a II-a a DNA, le-a vorbit luni procurorilor din CSM despre vulnerabilitatile sistemului, acesta sustinand ca sunt situatii in care se incearca intimidarea magistratilor prin aparitia unor informatii despre viata acestora in mass-media si ca fraudele din sanatate sunt, procentual, mai mari decat in alte domenii, relateaza Mediafax.

Ce angajati s-au bucurat de cele mai mari cresteri de salarii in ultimul an - INFOGRAFIE

Angajatii din sanatate, asistenta sociala si invatamant au avut parte in ultimele 12 luni de cele mai mari majorari ale castigurilor salariale, de peste 25%. Cu toate acestea, nemultumirile lor legate de nivelul lefurilor persista. La polul opus, scaderi ale salariilor au avut de suportat minerii si petrolistii.

Cum sunt facute bomboanele MMs: in culisele uneia dintre cele mai mari fabrici. Procesul este surprinzator de sofisticat FOTO

Multi dintre noi am auzit de MMs si unii adoramicile bomboane colorate din ciocolata, insa putini stiu ce presupune procesul de fabricare. Jurnalistii de la Business Insider au facut o incursiune intr-una dintre cele mai mari fabrici si au urmarit indeaproape fiecare pas pana cand pungile cu bomboane sunt gata sa ajunga pe rafturile magazinelor.

Cele mai mari mituri despre cuplurile fericite vs. realitate: ce trebuie sa stii daca relatia ta nu merge ca pe roate

Una dintre cele mai mari greseli care ne impiedica sa avem o relatie sanatoasa si solida este faptul ca obisnuim sa credem in mituri despre ce inseamna un cuplu fericit si ce presupune acesta. Renumitul Dr. Phil dezvaluie noua mituri despre cuplurile fericite si realitatile care te vor face sa-ti privesti relatia dintr-o noua perspectiva.

Forta de munca si finantarea, cele mai mari provocari pentru CAP Gurbanesti, o ferma de legume premium

Forta de munca si finantarea au fost cele mai mari provocari ale CAP Gurbanesti, o ferma de legume premium aflata la 60 de km de Bucuresti, lansata in 2009 de Florin Cojocariu, alaturi de sotia sa si cativa parteneri.

Presedintele Klaus Iohannis, despre Legea care prevede majorarea salariilor din educatie si sanatate: Sunt pozitiv. O astept la promulgare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in deschiderea reuniunii ministeriale a Forumului Bucuresti, ca este pozitiv in ceea ce priveste Legea privind cresterile salariale ale angajatilor din sistemul de educatie si sanatate.

Presedintele Klaus Iohannis, despre Legea care prevede majorarea salariilor din educatie si sanatate: Sunt pozitiv. O astept la promulgare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in deschiderea reuniunii ministeriale a Forumului Bucuresti, ca este pozitiv in ceea ce priveste Legea privind cresterile salariale ale angajatilor din sistemul de educatie si sanatate.

Legea privind majorarile salariale a fost adoptata in Parlament: Angajatii din sanatate si educatie vor primi salarii marite

Camera Deputatilor a adoptat, luni, in calitate de for decizional, legea de aprobare a OUG 20/2016, prin care sunt majorate salariile in educatie si sanatate, cu 184 de voturi.

Topul vitezelor de internet in trimestrul trei: UPC a depasit RCSRDS la viteza de download la internet fix, in timp ce Vodafone a avut viteze de upload mai mari ca Orange la internetul mobil

Orange a furnizat cea mai mare viteza medie reala de download la internetul mobil in trimestrul trei din acest an, dar Vodafone, principalul sau rival a oferit viteze mai bune de upload in aceeasi perioada de timp, potrivit datelor comunicate marti de Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Astfel, in perioada mentionata, vitezele medii reale de download, respectiv upload, furnizate de Orange au fost de 37,8 Mbps si respectiv 12,96 Mbps, in timp ce Vodafone a furnizat o viteza medie reala de download de 29,64 Mbps si o viteza medie reala de upload de 14,62 Mbps.

Zilele Filmului German: seara dedicata lui Fritz Lang, unul dintre cei mai mari regizori ai tuturor timpurilor

Regizorul Fritz Lang va fi celebrat luni, 7 noiembrie, in cadrul celei de-a unsprezecea editii a festivalului Zilele Filmului German, care se desfasoara la Cinemateca Eforie din Bucuresti, unde vor fi proiectate filmele Fritz Lang, in regia lui Gordian Maugg si M: un oras isi cauta ucigasul, regizat de Fritz Lang.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )