Libnet.ro
UNICEF

23:15

Nicolae Minea, nou presedinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului

România Liberă România Liberă,
Nicolae Minea, nou presedinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului

Ponta a numit un nou presedinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Este vorba despre Nicolae Minea. continuă pe România Liberă

Victor Ponta l-a numit pe Nicolae Minea la conducerea Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului va fi condusa de Nicolae Minea, in baza unei decizii semnate vineri de premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. in perioada noiembrie 2012-noiembrie 2013,.

Autoritatea pentru Supravegherea Animalelor: Cainele care a muscat un copil in parcul IOR a fost adoptat de Asociatia Cutu-Cutu

Cainele care a muscat un copil marti in parcul IOR a fost adoptat de Asociatia Cutu-Cutu, potrivit unei precizari transmise miercuri Agerpres de Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA).

Ministrul german de Finante: Germania va sustine acordarea unui nou sprijin financiar pentru Grecia

Daca statul elen va avea nevoie de ajutor suplimentar dupa incheierea actualului program de imprumuturi, Germania va sustine acordarea unui nou sprijin financiar pentru Grecia, a anuntat, miercuri, ministrul de.

Agentia Nationala a Functionarilor Publici are un nou presedinte

Agentia Nationala a Functionarilor Publici ANFP) informeaza ca Birtalan Jozsef a fost numit, incepand de ieri, presedinte al institutiei, cu rang de secretar de stat, se arata intr-un comunicat transmis astazi de institutie.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2892 seconds )