Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta l-a numit pe Nicolae Minea la conducerea Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului

B1 B1,
Victor Ponta l-a numit pe Nicolae Minea la conducerea Autoritatii pentru Administrarea Activelor Statului

Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului va fi condusa de Nicolae Minea, in baza unei decizii semnate vineri de premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. in perioada noiembrie 2012-noiembrie 2013,. continuă pe B1

Nicolae Minea, nou presedinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului

Ponta a numit un nou presedinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. Este vorba despre Nicolae Minea.

Victor Ponta numeste patru reprezentanti UDMR in posturi de secretar de stat

Patru reprezentanti ai UDRM au fost numiti in posturi de secretar de stat in ministerele Transporturilor si Finantelor, la Departamentul pentru Ape si la conducerea Agentiei Nationale a Functionarilor Publici de catre premierul Victor Ponta, anunta.

Victor Ponta: In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Vezi interpretarea declaratiilor premierului

Victor Ponta 41 de ani) a scris vineri pe contul sau de Facebook un text in care declara, la final, urmatoarele: In noiembrie, dupa ce castigam aceasta ultima si vitala batalie, ma voi putea declara multumit de ce am realizat! Si atunci imi doresc sa las locul in politica altora, mai tineri si mai putin marcati de regimul oribil al ultimilor ani. Iar eu imi propun sa recuperez cat voi putea de mult din timpul pe care in ultimii 13 ani NU l-am dat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata mea. Nu este clar ce a vrut sa transmita premierul Ponta cu aceasta postare intr-un context marcat de incertitudinea candidaturii sale la prezidentialele din noiembrie 2014, incertitudine intretinuta chiar de el. Ora 14. 16: Interpretarea mesajului postat de Victor Ponta: Mai multe surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca, prin acest mesaj, Ponta a bluffat pentru a scapa de presiunea interna a celor care il imping sa-si asume cat mai repede candidatura la prezidentiale. Ponta a vrut sa dea semnalul ca are oricand si alte optiuni, cum ar fi viata de familie sau un post aproape de sotia sa, la Bruxelles. In PSD exista tensiuni interne generate, in primul rand, de anchetele impotriva baronilor, care nu inteleg daca acestea au sau nu girul liderului PSD Vezi aici o analiza despre subiect). In timp ce baronii il preseaza, Ponta vrea sa astepte rezultatul de la europarlamentare ca sa vada ce sanse reale are. Pe scurt, ar fi un mesaj intern de tipul Daca ma contestati, am si altceva mai bun de facut. Alte surse PSD sustin ca Ponta vrea sa spuna prin acest mesaj ca o sa fie un presedinte apolitic. Ora 17. 00: Victor Ponta a refuzat sa le raspunda jurnalistilor care l-au intrebat despre postarea de pe Facebook.

FOTO VIDEO Premierul Victor Ponta: imi doresc sa ajungem la un autoturism Mercedes fabricat in Romania

Premierul Victor Ponta a declarat vineri la Sebes, cu ocazia marcarii momentului de incepere a constructiei noii fabrici Daimler ca isi doreste ca de la cutii de viteze sa se ajunga la un autoturism Mercedes in Romania. Ponta a amintit ca in 2009 Romania a ratat ocazia de a avea o asemenea investitie.

Victor Ponta, intrebat daca va candida la prezidentiale: N-ati inteles

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, ca nu s-a inteles mesajul postat de premier pe Facebook. N-ati inteles, a spus Victor Ponta, intrebat daca va candida.

Victor Ponta, intrebat daca va candida la prezidentiale: N-ati inteles (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, raspunzand intrebarilor jurnalistilor, ca nu s-a inteles mesajul postat de premier pe Facebook. N-ati inteles, a spus Victor Ponta, intrebat daca va candida.

Victor Ponta: Trebuie sa crestem bugetul Apararii

Romania trebuie sa-si asume rolul de frontiera a NATO intr-o regiune fierbinte, iar tara noastra are nevoie de o crestere a bugetul Ministerului Apararii, considera premierul Victor Ponta. in acest moment,.

Victor Ponta despre lotul 3 Sibiu-Orastie: Anul acesta il vor face, fara noi sume de bani din partea statului

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Sebes, ca lotul 3 al Autostrazii Sibiu-Orastie va fi finalizat in acest an, iar compania de constructii care realizeaza acest tronson s-a angajat sa il termine fara noi sume de bani din partea statului roman, termenul fiind luna decembrie, transmite Mediafax.

5 mize din spatele anuntului lui Victor Ponta

Din afara unei pozitii publice, pot specula ce inteleg eu din anuntul facut de Victor Ponta, azi, pe Facebook. Cele 5 mize sunt urmatoarele:.

Ludovic Orban, despre postarea lui Victor Ponta: Ar face un serviciu Romaniei daca ar pleca din politica acum

Deputatul PNL Ludovic Orban a comentat vineri postarea lui Victor Ponta de pe Facebook, prin care isi anunta intentia de a se retrage din politica, aratand ca premierul ar face un serviciu Romaniei daca nu.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )