Libnet.ro
UNICEF

18:45

Nicolae Timofti a semnat numirea in functia de premier a lui Valeriu Strelet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicolae Timofti a semnat numirea in functia de premier a lui Valeriu Strelet

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier al Republicii Moldova, potrivit Unimedia. continuă pe Ziarul Bursa

Republica Moldova: Nicolae Timofti a semnat decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat luni seara decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier, dupa ce a fost propus de catre Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova PLDM),.

in Moldova, presedintele Nicolae Timofti este in centrul unui scandal urias

In Moldova, presedintele Nicolae Timofti este in centrul unui scandal mai putin obisnuit. Apartamentul sau este conectat ilegal la gaze, potrivit unui reportaj aparut pe siteul realitatea moldova. Timofti.

Nicolae Timofti sustine modificarea Constitutiei. Nu am nimic impotriva

Presedintele Nicolae Timofti ia in considerare posibilitatea adoptarii unei noi Constitutii a Republicii Moldova care sa intruneasca principiile si valorile europene. Referitor la modificarea Constitutiei privind modul de alegere a presedintelui, Timofti a spus ca aceasta problema ar putea fi rezolvata si in Parlament fara a se ajunge la organizarea unui referendum.

Timofti a semnat decretul de desemnare a premierului. Valeriu Strelet: Sunt un om de partid. in primul rand, voi depune demersul catre FMI

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat decretul de desemnare a candidatului la functia de prim-ministru, Valeriu Strelet, inaintat de AIE 3. Acesta a facut primele declaratii pentru presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )