Libnet.ro
UNICEF

19:15

Republica Moldova: Nicolae Timofti a semnat decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier

B1 B1,
Republica Moldova: Nicolae Timofti a semnat decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat luni seara decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier, dupa ce a fost propus de catre Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova PLDM),. continuă pe B1

Nicolae Timofti a semnat numirea in functia de premier a lui Valeriu Strelet

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier al Republicii Moldova, potrivit Unimedia.

Timofti a semnat decretul de desemnare a premierului. Valeriu Strelet: Sunt un om de partid. in primul rand, voi depune demersul catre FMI

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat decretul de desemnare a candidatului la functia de prim-ministru, Valeriu Strelet, inaintat de AIE 3. Acesta a facut primele declaratii pentru presa.

in Moldova, presedintele Nicolae Timofti este in centrul unui scandal urias

In Moldova, presedintele Nicolae Timofti este in centrul unui scandal mai putin obisnuit. Apartamentul sau este conectat ilegal la gaze, potrivit unui reportaj aparut pe siteul realitatea moldova. Timofti.

Nicolae Timofti sustine modificarea Constitutiei. Nu am nimic impotriva

Presedintele Nicolae Timofti ia in considerare posibilitatea adoptarii unei noi Constitutii a Republicii Moldova care sa intruneasca principiile si valorile europene. Referitor la modificarea Constitutiei privind modul de alegere a presedintelui, Timofti a spus ca aceasta problema ar putea fi rezolvata si in Parlament fara a se ajunge la organizarea unui referendum.

Republica Moldova esueaza in a le garanta cetatenilor sai un trai decent

Republica Moldova a aderat la Declaratia Universala a Drepturilor Omului cu 25 de ani in urma. Cu toate acestea tara nu reuseste sa garanteze pe deplin cetatenilor sai drepturile si libertatile fundamentale.

Turismul medical, tot mai popular in randul strainilor care vin in Republica Moldova

Desi este o tara saraca, Republica Moldova devine o destinatie turistica din ce in ce mai importanta pentru cetatenii din Occident. Aceasta este aleasa, insa, nu pentru turismul convetional, ci pentru o forma de turism mai putin obisnuita, aparut relativ recent la noi - turismul medical. Strainii sunt atrasi de serviile medicale de calitate inalta si destul de accesibile ca pret. Cei mai multi vin pentru tratamente dentare.

Detinutii din Republica Moldova vor fi monitorizati electronic

Detinutii din Republica Moldova sau persoanele care au primit pedepse penale vor fi supravegheati printr-un program de monitorizare electronica. Acesta presupune urmarirea lor cu ajutorul unor bratari electronice atasate de corp. Sistemul ar permite reducerea cheltuielilor pentru intretinerea detinutilor si reabilitarea mai rapida a acestora.

Un eurodeputat lituanian indeamna Republica Moldova, Ucraina si Georgia sa creeze un batalion comun

Republica Moldova, Ucraina si Georgia - tari care aspira sa devina membre ale Uniunii Europene si sa intensifice cooperarea cu NATO - ar trebui sa creeze un batalion militar comun, recomanda eurodeputatul lituanian Gabrielius Landsbergis PPE), citat de site-ul Delfi. lt.

Valeriu Strelet, desemnat de presedintele moldovean sa formeze un nou Guvern

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a semnat luni seara decretul de numire a lui Valeriu Strelet in functia de premier, dupa ce a fost propus de Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova PLDM), informeaza.

in Republica Moldova, numarul infractiunilor este in descrestere

Starea criminalitatii pe teritoriul Republicii Moldova este intr-o usoara descrestere fata de anul 2014, potrivit unui studiu efectuat de procurori. in decursul primelor sase luni ale anului 2015, au fost inregistrate 18. 696 de infractiuni, cu 4,63 % mai putin decat in perioada similara a anului trecut, cand au fost inregistrate 19. 603 infractiuni.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )