Libnet.ro
UNICEF

19:16

Nicolaescu, PNL: Noul Cod Fiscal este o simpla promisiune si o noua dovada de ipocrizie, vanzand cetatenilor iluzia reducerilor de taxe si impozite

Adevărul Adevărul,
Nicolaescu, PNL: Noul Cod Fiscal este o simpla promisiune si o noua dovada de ipocrizie, vanzand cetatenilor iluzia reducerilor de taxe si impozite

Proiectul noului Cod Fiscal, lansat ieri in dezbatere, este doar o simpla promisiune facuta de Guvernul Ponta si o dovada de ipocrizie, prin care vinde romanilor ilizia reducerilor de taxe si impozite pentru o perioada in care PSD nu va mai guverna. continuă pe Adevărul

ANALIZA Noul Cod Fiscal: poate duce Guvernul pe cat a promis? Ce spun specialistii in fiscalitate

Specialistii in fiscalitate consultati de Adevarul atrag atentia ca noul Cod Fiscal este prea generos avand in vedere tinta de deficit tot mai redusa, dar si capacitatea Fiscului de a colecta bani la buget.

Noul Cod Fiscal, propunerile Guvernului: TVA redus la 20% din 2016, cota de impozitare diferentiata pentru microintreprinderi, scaderea cotei unice la 14% in 2019, obligatia de plata a CAS si CASS pentru toate persoanele fizice/ Ponta: Avem sansa unei cr

Guvernul propune scaderea TVA la 20% incepand de la 1 ianuarie 2016 si la 18% din 2019, eliminarea impozitului pe constructii speciale, a accizelor la titeiul din productia interna si la produsele de lux. Ministrul Finantelor, Darius Valcov, a declarat ca actualul Guvern isi mai doreste cota de impozitare diferentiata pentru microintreprinderi din 2016, scaderea cotei unice la 14% in 2019 si obligatia de plata a CAS si CASS pentru toate persoanele fizice Premierul crede ca prin reducerea TVA, care e cea mai dificila, si celelalte masuri, avem sansa sa avem un sir de 8 ani de crestere economica, cum a fost din 2000, de la Guvernul Isarescu, pana in ultimul an al Guvernului Tariceanu. Vezi in text principalele promisiuni ale Guvernului pentru noul Cod Fiscal.

Care sunt principale schimbari propuse de noul Cod Fiscal

Noul Cod Fiscal a intrat saptamana aceasta in linie dreapta. Ministerul Finantelor Publice a finalizat proiectul de lege, proiectul fiind prezentat astazi de Guvern in prima lectura si supus dezbaterii.

UPDATE. Guvernul discuta, miercuri, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal. TVA s-ar putea reduce sub 20%

Guvernul va discuta, in sedinta de miercuri,in prima lectura, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal si proiectul de lege privind Codul de Procedura Fiscala, informeaza Hotnews.

Guvernul va discuta, miercuri, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal

Guvernul va discuta, in sedinta de miercuri,in prima lectura, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal si proiectul de lege privind Codul de Procedura Fiscala, informeaza Hotnews.

Guvernul va discuta miercuri in prima lectura proiectul de lege privind noul Cod Fiscal

Guvernul va discuta in sedinta de miercuri, in prima lectura, proiectul de lege privind noul Cod Fiscal si proiectul de lege privind Codul de Procedura Fiscala. Reamintim ca premierul Victor Ponta a anuntat in urma cu cateva saptamani ca cele doua coduri vor fi discutate in prima lectura, in cursul lunii februarie.

Noul Cod Fiscal va fi aprobat astazi de Guvern

Noul Cod Fiscal a intrat saptamana aceasta in linie dreapta. Ministerul Finantelor Publice a finalizat proiectul de lege care va fi aprobat azi de Guvern in prima lectura si supus ulterior dezbaterii.

Noul Cod Fiscal va fi prezentat astazi de Guvern

Noul Cod Fiscal a intrat saptamana aceasta in linie dreapta. Ministerul Finantelor Publice a finalizat proiectul de lege care va fi prezentat azi de Guvern in prima lectura si supus ulterior dezbaterii.

Aplicarea noul Cod Fiscal in forma propusa de Guvern ar crea un gol in buget de 16,2 miliarde de lei doar in 2016. Cum va fi acoperit?

Guvernul propune un nou Cod Fiscal care daca ar fi aplicat ar crea un gol in buget urias: 16,2 miliarde de lei doar in 2016. Tot Guvernul sustine ca o parte din venituri ar putea fi recuperate. Insa este doar o recuperare ipotetica. Guvernul spune ar putea recupera 9,4 miliarde de lei in 2015 cu care sa mai umple golul de 16, 2 miliarde. Daca, intr-adevar, ar putea fi recuparate cele 9 miliarde, impactul net asupra bugetului ar fi de 6,8 miliarde lei. Un deficit pentru care Guvernul nu prezinta si solutii.

Relaxarea fiscala propusa prin noul cod fiscal va cauza un gol bugetar de 37 miliarde lei in patru ani

Masurile de relaxare fiscala propuse prin noul proiect de Cod Fiscal vor duce la neincasarea unor venituri bugetare de peste 37 miliarde lei in patru ani, jumatate din suma fiind insa recuperata pe baza.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )