Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cu cine va juca Simona Halep in turul doi la Miami Open

România Liberă România Liberă,
Cu cine va juca Simona Halep in turul doi la Miami Open

Simona Halep o va infrunta pe Nicole Vaidisova, in turul doi la turneul Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari. continuă pe România Liberă

Simona Halep, inainte de debutul de la Miami: Nu am jucat un tenis perfect la Indian Wells

Simona Halep a castigat turneul de la Indian Wells, aceasta fiind cea mai mare performanta de pana acum a carierei. Inainte de a debuta la Miami, Halep a vorbit pentru Digisport despre ultimul succes si despre asteptarile pe care le are pentru urmatoarea perioada. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep merge la Miami. Din nou un posibil duel cu Serena Williams in semifinale

Luni s-a tras la sorti tabolul pentru turneul de la Miami, acolo unde participa si Simona Halep intre 24 martie si 5 aprilie.

Monica Niculescu o intalneste din nou pe Serena Williams, dupa ce s-a calificat in turul doi la Miami Open

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6 1), 6-1, si va juca in runda.

Simona Halep isi cunoaste prima adversara de la Miami Open

Simona Halep a aflat, miercuri seara, cu cine va juca in primul sau meci la Miami Open, turneul WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 38 milioane de dolari.

Serena Williams afla astazi daca poate juca la Miami Open. Simona Halep incepe vineri

Lidera mondiala Serena Williams, cu care Simona Halep s-ar putea intalni in semifinale la Miami,va fi supusa, marti, unor amanuntite controale medicale pentru a vedea daca poate participa la turneul american, cel care se desfasoara foarte aproape de resedinta acesteia din Palm Beach.

Miami Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 unde o asteapta Serena Williams

Monica Niculescu a deschis balul participarilor romanesti la Miami Open, marti seara, cu meciul din primul tur impotriva lui Shelby Rogers, o jucatoare de pe locul 80 mondial. In turul doi, jucatoarea noastra ar putea juca din nou cu Serena Williams.

Tragerea la sorti pentru Miami Open le aduce din nou pe Simona Halep si pe Serena Williams in aceeasi jumatate de tablou

Simona Halep si Serena Williams au ratat de putin intalnirea la Indian Wells, dupa ce numarul 1 s-a retras chiar inaintea mult anticipatei partide. Cele doua ar putea primi o noua sansa la Miami.

Simona Halep joaca si la dublu in turneul de la Miami

Simona Halep va concura si in proba de dublu a turneului Miami Open, concurs WTA Premier Mandatory dotat cu premii totale in valoare de 5. 4 milioane de dolari.

Simona Halep la Miami. La nici 24 de ani, jucatoarea noastra face o afirmatie surprinzatoare: Sunt deja batrana

Simona Halep a avut ieri o zi plina la Miami Open 2015. Nu neaparat din cauza antrenamentelor, ci pentru ca a trebuit sa dea zeci deinterviuri in cadrul Media Day.

WTA Miami: Monica Niculescu, in turul doi, unde o va intalni pe Serena Williams

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6 1), 6-1, si va juca in runda urmatoare cu numarul 1 mondial, Serena Williams.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )