Libnet.ro
UNICEF

18:15

Monica Niculescu o intalneste din nou pe Serena Williams, dupa ce s-a calificat in turul doi la Miami Open

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu o intalneste din nou pe Serena Williams, dupa ce s-a calificat in turul doi la Miami Open

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6 1), 6-1, si va juca in runda. continuă pe Antena3

LIVE Miami Open: Monica Niculescu debuteaza in competitie. Serena Williams o asteapta in turul 2

Monica Niculescu deschide balul participarilor romanesti la Miami Open, marti seara, cu meciul din primul tur impotriva lui Shelby Rogers, o jucatoare de pe locul 80 mondial.

Miami 2015: Niculescu si Williams, din nou adversare. Ce s-a schimbat dupa Indian Wells

Turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami are parte de reeditarea unuia dintre cele mai puternice meciuri de la Indian Wells. Liderul mondial Serena Williams nu a scapat de Monica Niculescu nici la Miami, cele doua urmand sa se confru .

WTA Miami: Monica Niculescu, in turul doi, unde o va intalni pe Serena Williams

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6 1), 6-1, si va juca in runda urmatoare cu numarul 1 mondial, Serena Williams.

Miami Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul 2 unde o asteapta Serena Williams

Monica Niculescu a deschis balul participarilor romanesti la Miami Open, marti seara, cu meciul din primul tur impotriva lui Shelby Rogers, o jucatoare de pe locul 80 mondial. In turul doi, jucatoarea noastra ar putea juca din nou cu Serena Williams.

Tragerea la sorti pentru Miami Open le aduce din nou pe Simona Halep si pe Serena Williams in aceeasi jumatate de tablou

Simona Halep si Serena Williams au ratat de putin intalnirea la Indian Wells, dupa ce numarul 1 s-a retras chiar inaintea mult anticipatei partide. Cele doua ar putea primi o noua sansa la Miami.

Simona Halep: Devin mai puternica dupa ce joc cu Serena Williams

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a explicat, marti, de ce vrea sa joace cat mai multe meciuri cu liderul mondial Serena Williams, precizand ca devine mai puternica dupa ce evolueaza impotriva sportivei.

Serena Williams afla astazi daca poate juca la Miami Open. Simona Halep incepe vineri

Lidera mondiala Serena Williams, cu care Simona Halep s-ar putea intalni in semifinale la Miami,va fi supusa, marti, unor amanuntite controale medicale pentru a vedea daca poate participa la turneul american, cel care se desfasoara foarte aproape de resedinta acesteia din Palm Beach.

Cat de accidentata e Serena Williams! Se reface la plaja, cu o revista

Serena Williams a abandonat la Indian Wells inaintea semifinalei pe care ar fi trebuit sa o joace impotriva Simonei Halep. Ea a invocat o accidentare la genunchi.

WTA Miami: Simona Halep, posibil duel cu Serena Williams in semifinale

Simona Halep va participa la turneul WTA de la Miami, competitie unde este cap de serie numarul trei. Conform tragerii la sorti, Simona se afla pe aceeasi parte de tablou cu Serena Williams, jucatoare pe care ar putea sa o intalneasca in semifinale. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami

Monica Niculescu a invins-o pe americanca Shelby Rogers, cu 7-6 1), 6-1, marti, in runda inaugurala a turneului WTA de la Miami Florida), informeaza Agerpres. Astfel, Niculescu, aflata pe locul 72 in lume,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )