Libnet.ro
UNICEF

16:00

Nicusor Constantinescu este acuzat de 24 de infractiuni

România Liberă România Liberă,
Nicusor Constantinescu este acuzat de 24 de infractiuni

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata pe presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, si pe Adrian Gambuteanu, directorul general al Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, institutie subordonata CJC. Constantinescu este acuzat de complicitate la trei infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice cu obtinere de foloase necuvenite, dar si de 21 de infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor cu obtinere de foloase necuvenite. continuă pe România Liberă

Avocatul lui Nicusor Constantinescu: Este in Statele Unite, la recuperare postoperatorie. in iunie are evaluare medicala

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, se afla in Statele Unite ale Americii, tratandu-si cancerul la prostata intr-o clinica din Baltimore. Avocatul sau Marius Mocanu spune ca a aflat de la presa despre decizia DNA de a-l trimite pe Constantinescu in judecata.

Omul de afaceri care l-a denuntat pe Nicusor Constantinescu saluta trimiterea acestuia in judecata

Omul de afaceri Marian Turbatu, cel care a inaintat zeci de plangeri la adresa lui Nicusor Constantinescu, este optimist in privinta demersului sau. DNA l-a trimis marti, 27 mai, in judecata pe Constantinescu pentru comiterea a 24 infractiuni de abuz in serviciu.

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata. El este acuzat de procurorii anticoruptie de abuz in serviciu si complicitate la abuz in serviciu.

Nicusor Constantinescu, al doilea dosar la DNA

Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean CJ) Constanta, a fost trimis astazi in judecata, sub control judiciar, de Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice cu obtinerea de foloase necuvenite si complicitate la aceeasi infractiune.

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata, marti, de catre Directia Nationala Anticoruptie, potrivit unui comunicat al DNA, anunta B1TV.

Seful CJ Constanta, trimis in judecata. Nicusor Constantinescu, acuzat de abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Constanta a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice cu obtinerea de foloase necuvenite, alaturi de el fiind deferit justitiei directorul RAJDP.

Nicusor Constantinescu, trimis in judecata pentru abuz in serviciu, se trateaza in continuare in SUA

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, trimis in judecata de procurorii DNA pentru abuz in serviciu, este in continuare in SUA, unde se trateaza pentru cancer la.

Judecatorul Stan Mustata, arestat preventiv, a fost trimis in judecata. Este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si de sase infractiuni de luare de mita

Judecatorul Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti, aflat in arest preventiv, a fost trimis in judecata pentru constituirea unui grup infractional organizat, folosiera de informatii care nu sunt destinate publicitatii, sase infractiuni de luare de mita si trafic de influenta. Alaturi de aceasta au mai fost trimisi in judecata grefierei Mariana Curea, arestata preventiv, si a altor trei inculpati care sunt cercetati in stare de libertate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )