Libnet.ro
UNICEF

19:00

Nicusor Dan are caldura si apa calda si nu este afectat de avariile la reteaua de temorficare

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan are caldura si apa calda si nu este afectat de avariile la reteaua de temorficare

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, nu face parte din categoria celor care stau in frig, din cauza avariilor la reteaua de distributie a agentului termic. continuă pe Antena3

Cele doua avarii care au lasat duminica mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti fara apa calda si caldura au fost remediate Termoenergetica a reluat furnizarea agentului termic

Cele doua avarii care au lasat duminica mii de blocuri din Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti fara apa calda si caldura au fost remediate, anunta Termoenergetica, iar furnizarea agentului termic a fost reluata. Lucrarile pentru remedierea avariilor au fost finalizate in cursul serii de duminica, sistemul a fost incarcat in cursul noptii.

Solutia lui Nicusor Dan pentru frigul din Bucuresti. Ce a spus primarul Capitalei

Frigul de afara din ultimele zile se resimte in apartamentele locuitorilor Capitalei racordati la sistemul central de termoficare. Care este solutia primarului general Nicusor Dan. Solutia lui Nicusor Dan pentru frigul din Bucuresti Doi locatari ai Sectorului 1 din Capitala asteapta cu groaza venirea gerului. Acest lucru, deoarece fac parte din persoanele care primesc apa .

Nicusor Dan: Bucurestiul are o dificultate foarte mare. Datoria curenta, care trebuie platita azi, este de 2,5 miliarde de lei. Asta inseamna cat podul peste Dunare sau cat linia de metrou din Drumul Taberei (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit joi seara, pe B1 TV, despre datoriile Municipalitatii. Datoria curenta, care trebuie platita azi, este de 2,5 miliarde de lei, a spus edilul general,.

Nicusor Dan spune ca PMB are datorii de 2,5 miliarde de lei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca datoriile curente ale Primariei totalizeaza.

Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei vrea sa cumpere Elcen. Firea: Am vrut si eu fuziunea RADET cu Elcen. Nu s-a acceptat din motive politice

Edilul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, joi, ca Primaria Bucuresti vrea sa cumpere Elcen, insa are nevoie de acordul Guvernului, prin Ministerul Energiei si Ministerul Finantelor.

Nicusor Dan cere sprijinul Guvernului pentru Primaria Capitalei: Datoria catre ANAF sa ne fie esalonata

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca Primaria Capitalei are nevoie de ajutorul Guvernului pentru a iesi din criza generata de datoriile institutiei catre furnizori.

NICUSOR DAN: Avem 300 - 350 de puncte de vaccinare care sunt gata sa fie date in lucru

Bucurestiul are intre 300 si 350 de centre de vaccinare care sunt gata sa fie date in lucru, in conditiile in care vineri incepe oficial cea de-a doua etapa a campaniei de vaccinare, a anuntat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, conform Digi24.

Nicusor Dan, despre problemele cu termoficarea din Bucuresti: intreaga responsabilitate pentru ce se intampla iarna asta apartine fostei administratii. Tot ce putem sa facem acum este sa intervenim la avarii cat mai repede (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca pentru problemele cu termoficarea care exista acum in Bucuresti responsabilitatea este a fostei administratii a Bucurestiului. in acest moment, spune edilul general,.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere ELCEN. Nicusor Dan: Sunt optimist ca aceasta preluare va avea loc

Primaria Capitalei si-a exprimat intentia de a cumpara ELCEN, a anuntat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, intr-o conferinta de presa sustinuta joi. Acesta spune ca este nevoie de acordul Consiliului General, a Ministerului de Finante si a Ministerului Energiei. Nicusor Dan: Datoriile curente ale Primariei Capitalei sunt 2,5 miliarde lei. Conturile sunt blocate din august.

Nicusor Dan renunta la procesele pornite de fostul primar Gabriela Firea impotriva mai multor jurnalisti si ONG-isti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat luni ca renunta la procesele pornite de fostul primar Gabriela Firea impotriva mai multor jurnalisti si ONG-isti printre care: Robert Turcescu, Roxana Wring, Octavian Berceanu, Laurentiu Sirbu, Oana Costea, Adevarul, Libertatea, Catalin Deaconescu, Gigel Stirbu, Irina Zamfirescu, Ana Poenariu, Roxana Jipa. Primaria Capitalei este parte in aceste litigii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )