Libnet.ro
UNICEF

12:00

Nicusor Dan spune ca PMB are datorii de 2,5 miliarde de lei

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan spune ca PMB are datorii de 2,5 miliarde de lei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca datoriile curente ale Primariei totalizeaza. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan, despre problemele cu termoficarea din Bucuresti: intreaga responsabilitate pentru ce se intampla iarna asta apartine fostei administratii. Tot ce putem sa facem acum este sa intervenim la avarii cat mai repede (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca pentru problemele cu termoficarea care exista acum in Bucuresti responsabilitatea este a fostei administratii a Bucurestiului. in acest moment, spune edilul general,.

Nicusor Dan: Vom inchide spitalul modular din Pipera

Primaria Capitalei inchide spitalul modular din Pipera, inaugurat in vara de fostul primar Gabriela Firea. Potrivit fostului primar, aici se tratau cazurile foarte usoare de COVID-19. Nicusor Dan spune ca spitalul nu mai ramane deschis deoarece numarul de bolnavi de coronavirus a scazut, iar din punct de vedere financiar nu se mai justifica.

NICUSOR DAN: 2,5 miliarde lei, datoriile curente ale PMB

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca datoriile curente ale Primariei totalizeaza in prezent 2,5 miliarde de lei.

NICUSOR DAN: Am decis ca PMB sa renunte la procesele pornite de fosta administratie impotriva presei si opozantilor

Primarul general, Nicusor Dan, a declarat ca a decis ca Municipalitatea sa renunte la dosarele pornite de fosta administratie impotriva presei si opozantilor si care se afla in prezent pe rolul instantei.

Nicusor Dan, mesaj pentru Firea: ii recomand sa dea lumea in judecata pe banii ei

Nicusor Dan a afirmat ca Gabriela Firea continua sa fie dominata de aceleasi resentimente si nervi cu care a condus Primaria Capitalei. Edilul o sfatuieste sa dea in judecata lumea pe banii ei, pentru ca PMB a incheiat razboaiele stupide cu presa. Cat despre sfetnicul sau procesoman, domnul Aurelian Badulescu, lasat sa mai otraveasca atmosfera in CGMB cu aceleasi metode, il anunt ca nu ma intimideaza, a adaugat primarul general.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere ELCEN. Nicusor Dan: Sunt optimist ca aceasta preluare va avea loc

Primaria Capitalei si-a exprimat intentia de a cumpara ELCEN, a anuntat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, intr-o conferinta de presa sustinuta joi. Acesta spune ca este nevoie de acordul Consiliului General, a Ministerului de Finante si a Ministerului Energiei. Nicusor Dan: Datoriile curente ale Primariei Capitalei sunt 2,5 miliarde lei. Conturile sunt blocate din august.

Nicusor Dan: Bucurestiul are o dificultate foarte mare. Datoria curenta, care trebuie platita azi, este de 2,5 miliarde de lei. Asta inseamna cat podul peste Dunare sau cat linia de metrou din Drumul Taberei (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a vorbit joi seara, pe B1 TV, despre datoriile Municipalitatii. Datoria curenta, care trebuie platita azi, este de 2,5 miliarde de lei, a spus edilul general,.

Nicusor Dan are caldura si apa calda si nu este afectat de avariile la reteaua de temorficare

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, nu face parte din categoria celor care stau in frig, din cauza avariilor la reteaua de distributie a agentului termic.

Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei vrea sa cumpere Elcen. Firea: Am vrut si eu fuziunea RADET cu Elcen. Nu s-a acceptat din motive politice

Edilul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, joi, ca Primaria Bucuresti vrea sa cumpere Elcen, insa are nevoie de acordul Guvernului, prin Ministerul Energiei si Ministerul Finantelor.

Nicusor Dan cere sprijinul Guvernului pentru Primaria Capitalei: Datoria catre ANAF sa ne fie esalonata

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca Primaria Capitalei are nevoie de ajutorul Guvernului pentru a iesi din criza generata de datoriile institutiei catre furnizori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )