Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primaria Capitalei vrea sa cumpere ELCEN. Nicusor Dan: Sunt optimist ca aceasta preluare va avea loc

Hotnews Hotnews,
 Primaria Capitalei vrea sa cumpere ELCEN. Nicusor Dan: Sunt optimist ca aceasta preluare va avea loc

Primaria Capitalei si-a exprimat intentia de a cumpara ELCEN, a anuntat primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, intr-o conferinta de presa sustinuta joi. Acesta spune ca este nevoie de acordul Consiliului General, a Ministerului de Finante si a Ministerului Energiei. Nicusor Dan: Datoriile curente ale Primariei Capitalei sunt 2,5 miliarde lei. Conturile sunt blocate din august. continuă pe Hotnews

Primaria Capitalei vrea sa cumpere Elcen

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, joi, intentia Municipalitatii de a cumpara Elcen, mentionand insa ca pentru realizarea acestui deziderat trebuie fie obtinut acordul Guvernului si al Consiliului General al Capitalei.

Primaria Capitalei vrea sa cumpere ELCEN

Primaria Bucuresti intentioneaza sa cumpere ELCEN, pentru care are nevoie de acordul Guvernului, a spus primarul general Nicusor Dan. Compania a fost evaluata in 2016 la un miliard de lei, dar Dan spune ca valoare ei este in prezent mai mica, relateaza Digi24.

Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei vrea sa cumpere Elcen. Firea: Am vrut si eu fuziunea RADET cu Elcen. Nu s-a acceptat din motive politice

Edilul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, joi, ca Primaria Bucuresti vrea sa cumpere Elcen, insa are nevoie de acordul Guvernului, prin Ministerul Energiei si Ministerul Finantelor.

Primarul Capitalei, Nicusor Dan: Ne-am exprimat intentia de a cumpara ELCEN Licitatiile pentru lucrarile la reteaua de termoficare vor fi lansate in februarie

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat joi ca municipalitatea si-aexprimat intentia de a cumpara Elcen. Primaria Capitalei si-a exprimat deja formal aceasta disponibilitate, iar pentru ca pr.

Nicusor Dan: Dorim sa preluam ELCEN platind valoarea lui, prin cumpararea activelor

Primarul Capitalei si PMB intentioneaza sa cumpere ELCEN, un ounct foarte important in lantul productiei de energie termica. Edilul a explicat ca este vorba despre o cumparare a activelor ELCEN si nu despre o .

Nicusor Dan: Datoriile curente ale Primariei Capitalei sunt 2,5 miliarde lei. Conturile sunt blocate din august

Datoriile curente ale Primariei Capitalei sunt 2,5 miliarde lei, iar conturile institutiei sunt poprite din luna august, astfel ca nu se pot face plati pentru investitii, a declarat Nicusor Dan intr-o conferinta de presa sustinuta joi la Primaria Capitalei. Potrivit acestuia, solutia pentru aceasta situatie este ca ANAF-ul sa reesaloneze datoriile STB, circa 200 milioane lei, incepand cu 2022, iar investitiile sa fie finantate din 2021 exclusiv din fonduri europene si credite.

Nicusor Dan anunta ca Primaria Capitalei va renunta la procesele deschise de Gabriela Firea impotriva jurnalistilor si politicienilor care au criticat-o

Primarul General al Capitalei Nicusor Dan a declarat ca municipalitatea va renunta la actiunile in justitie pornite de vechea administratie Gabriela Firea impotriva unor jurnalisti sau persoane.

Nicusor Dan cere sprijinul Guvernului pentru Primaria Capitalei: Datoria catre ANAF sa ne fie esalonata

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca Primaria Capitalei are nevoie de ajutorul Guvernului pentru a iesi din criza generata de datoriile institutiei catre furnizori.

Nicusor Dan, lovitura dura Gabrielei Firea. Ce dosare i-a anulat: Noul Bucuresti inseamna transparenta

Luni, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook, in care anunta ca Primaria Bucurestiului renunta la dosarele pornite de fosta administratie impotriva presei si a opozantilor, care acum se afla pe rolul instantei. Nicusor Dan, lovitura dura Gabrielei Firea Pe contul sau de Facebook, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan a anuntat ca Primaria .

Datoriile curente ale Primariei Capitalei se ridica la 2,5 miliarde lei. Nicusor Dan: inseamna aproximativ cat a costat metroul din Drumul Taberei

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca datoriile curente ale Primariei totalizeaza 2,5 miliarde de lei, mentionand ca zona financiara reprezinta cea mai mare problema cu care Primaria se confrunta in acest moment.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )