Libnet.ro
UNICEF

12:46

Nicusor Dan, atac la Liviu Dragnea: Vorbeste de funie in casa spanzuratului. ii amintesc ca este condamnat penal definitiv

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, atac la Liviu Dragnea: Vorbeste de funie in casa spanzuratului. ii amintesc ca este condamnat penal definitiv

Liderul USR Nicusor Dan ii raspunde lui Liviu Dragnea, dupa acuzatia ca partidul pe care il conduce ar strange semnaturi cu ajutorul PNL. Presedintele PSD Liviu Dragnea ne-a acuzat ca. continuă pe Antena3

Nicusor Dan, dupa ce Dragnea a acuzat PNL ca strange semnaturi pentru USR: Vorbeste de funie in casa spanzuratului

Presedintele USR, Nicusor Dan, i-a raspuns taios lui Liviu Dragnea, dupa ce liderul PSD i-a acuzat pe liberali ca pun umarul la strangerea de semnaturi USR pentru alegerile parlamentare.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii, si Nicusor Dan au dormit noaptea trecuta pe strada, de Ziua Internationala a Persoanelor fara Adapost

Ambasadorul Marii Britanii, Paul Brummell, si liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, au participat, noaptea trecuta, alaturi de alte 25 de persoane, la un proiect dedicat Zilei Internationale a Persoanelor fara Adapost, ei dormind pe strada, in saci de dormit. Mi-am petrecut noaptea in strada. Impreuna cu ambasadorul Marii Britanii in Bucuresti, domnul Paul Brumell, si alti 25 de oameni, multi dintre ei angajati ai ambasadei sau voluntari britanici. In saci de dormit, pe asfalt mai intai si apoi, adapostiti de ploaie, intr-un cort. Oricum, in conditii mult mai bune decat oamenii fara adapost, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Nicusor Dan strange bani pentru campania USR. Radu Banciu: Romanul e zgarcit. La asta cu gargara e ok, dar cand e de dat nu e asa simplu. 50 de lei, asta e un abonament la cablu pe doua luni (VIDEO)

Radu Banciu a vorbin in emisiunea de joi seara despre anuntul de strangere de fonduri lansat de Nicusor Dan. Presedintele USR ii indeamna pe conationali sa doneze cate 50 de lei.

Nicusor Dan, pe Facebook: Mi-am petrecut noaptea in strada

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a scris sambata pe pagina de Facebook ca si-a petrecut noaptea pe strada impreuna cu ambasadorul Marii Britanii in Bucuresti, Paul.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brumell, si Nicusor Dan au dormit o noapte in strada pentru a marca Ziua Internationala a Personelor fara Adapost (FOTO, VIDEO)

Ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell, si liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, au dormit o noapte in strada, cu ocazia Zilei Internationale a persoanelor fara.

Klaus Iohannis, rugat sa comenteze o sugestie a lui Nicusor Dan pentru Dacian Ciolos: Eu nu pot decat sa-i recomand sa-i spuna acest lucru domnului premier (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost rugat vineri de un reporter sa isi spuna parerea despre faptul ca liderul USR, Nicusor Dan, sugera ca premierul Dacian Ciolos sa faca un program de guvernare pe care.

Iohannis il trimite pe Nicusor Dan la Ciolos, ca sa-i prezinte propuneri despre cum si-ar putea continua mandatul de premier, dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis i-a recomandat, vineri, lui Nicusor Dan sa aiba o intalnire cu premierul Dacian Ciolos, pentru a-i prezenta sfaturile sale pentru o eventuala continuitate in functia de sef al Guvernului, dupa alegerile parlamentare.

Liviu Dragnea, la Antena 3: Nu il avem pe liste pe Alexandru Cautis. Listele le semnez eu, iar grila este foarte dura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni seara, la Antena 3, ca ziaristul Alexandru Cautis, care a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare pe listele PSD Constanta, nu se afla deocamdata pe listele de candidati ale partidului. Nici dl Cautis, nici dna Lavinia Sandru. Am vazut si eu ca se da ca stire . ) Listele le semnez eu si grila este foarte dura, a spus Dragnea.

Liviu Dragnea spune ca ministrii tehnocrati s-au specializat in a fi aroganti si ii cere lui Dacian Ciolos sa faca publice limitele mandatului pentru negocierea cumpararii Cuminteniei Pamantului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a acuzat duminica seara, la Antena 3, pe ministrii tehnocrati ca s-au specializat in a fi aroganti si i-a transmis lui Dacian Ciolos ca Daca mai poate, sa incerce sa fie asa cum era atunci, in zilele dinaintea investirii. Eu plecand de la ideea, poate proasta, ca, poate la influenta unora, a inceput sa patineze catre aceasta zona de influenta politica si nesincera. Dragnea i-a transmis premierului si ca Un Guvern tehnocrat, fara legitimitate, nu poate cu doua luni inainte de alegeri sa vanda societati nationale strategice - Aeroportul Otopeni, Hidroelectrica.

Liviu Dragnea, intrebat de ce PSD nu are o propunere de prim ministru: De ce sa ne foim noi care e mai bun de prim ministru? Poate castiga USR-ul alegerile

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, la Antena 3, intrebat de ce partidul sau nu are o propunere de prim ministru, ca De ce sa ne foim noi care e mai bun de prim ministru?Poate castiga USR-ul alegerile, cu 40%. Intrebat si daca este deranjat de faptul ca Partidul Romania Unita defileaza in campanie cu propunerea ca Victor Ponta sa fie premier, Dragnea a raspuns ca PRU s-a inspirat de la PNL. PNL nu are nimic, spune doar Nu avem program, il vrem pe Ciolos prim ministru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )