Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan strange bani pentru campania USR. Radu Banciu: Romanul e zgarcit. La asta cu gargara e ok, dar cand e de dat nu e asa simplu. 50 de lei, asta e un abonament la cablu pe doua luni (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan strange bani pentru campania USR. Radu Banciu: Romanul e zgarcit. La asta cu gargara e ok, dar cand e de dat nu e asa simplu. 50 de lei, asta e un abonament la cablu pe doua luni (VIDEO)

Radu Banciu a vorbin in emisiunea de joi seara despre anuntul de strangere de fonduri lansat de Nicusor Dan. Presedintele USR ii indeamna pe conationali sa doneze cate 50 de lei. continuă pe B1

Programul politic al USR. Nicusor Dan, despre viziunea pentru Romania pe care partidul o propune alegatorilor

Nicusor Dan si Uniunea Salvati Romania au lansat, miercuri, 5 octombrie 2016, programul politic la USR, care este, in acelasi timp, viziunea pentru Romania pe care partidul o propune.

Surse: Andrei Postolache de la USR Iasi, ar fi primul nume de pe lista de la Senat a PNL. Partidul lui Nicusor Dan se repliaza pentru varianta in care NU strange semnaturile

Filiala ieseana a PNL a finalizat aproape complet listele de candidati pentru alegerile parlamentare din acest an, printre cei care vor sa se inscrie in cursa electorala figurand si persoane care.

Nicusor Dan si-a lansat programul de guvernare. Ce promite USR

Uniunea Salvati Romania USR) a lansat miercuri draftul programului de guvernare, cateva linii directoare care urmeaza sa fie completate cu previziuni de timp si cifre, dupa cum a anuntat Nicusor Dan. Cuvantul-cheie al programului USR este transparenta, fie ca vorbim de Justitie, educatie, sanatate sau administratie.

Nicusor Dan, apel catre simpatizantii USR: Avem nevoie de 100.000 de lei pentru campania de strangerea de semnaturi

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca USR are nevoie de 100. 000 de lei pentru a instala mai multe corturi pentru strangerea semnaturilor de sustinerea in vederea participarii la alegerile parlamentare, Nicusor Dan solicitand simpatizantilor partidului sa doneze cate 50 de lei.

Nicusor Dan: Partidele care au aceeasi idee de dezvoltare cu a premierului Ciolos ar trebui sa-l sustina declarativ in campania electorala

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat miercuri ca partidele care au aceeasi idee de dezvoltare cu a premierul Dacian Ciolos ar trebui sa-l sustina declarativ in campania electorala pentru.

Nicusor Dan il sustine pe Dacian Ciolos: Mersul logic al lucrurilor este ca domnul Ciolos sa vina cu proiectele dumnealui in continuare

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat miercuri ca partidele care au aceeasi idee de dezvoltare cu a premierul Dacian Ciolos ar trebui sa-l sustina declarativ in campania electorala pentru ocuparea fotoliului de prim-ministru, dupa alegerile din decembrie.

Nicusor Dan, despre atacurile la adresa Laurei Codruta Kovesi: Este, de fapt, un atac la securitatea nationala a coalitiei penalilor

Presedintele USR, Nicusor Dan, crede ca atacurile din ultima vreme lansate de unii lideri politici la adresa procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, tintesc suprimarea intregului sistem de Justitie. Nicusor Dan spune ca lupta anticoruptie va fi tema de campanie si pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Klaus Iohannis, rugat sa comenteze o sugestie a lui Nicusor Dan pentru Dacian Ciolos: Eu nu pot decat sa-i recomand sa-i spuna acest lucru domnului premier (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost rugat vineri de un reporter sa isi spuna parerea despre faptul ca liderul USR, Nicusor Dan, sugera ca premierul Dacian Ciolos sa faca un program de guvernare pe care.

Traian Basescu ingroapa partidul lui Nicusor Dan: E o gogoasa politica

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca USR, partidul lui Nicusor Dan, nu are sanse foarte mari sa intre in PArlament, in conditiile in care USR inca are probleme mari cu.

Iohannis il trimite pe Nicusor Dan la Ciolos, ca sa-i prezinte propuneri despre cum si-ar putea continua mandatul de premier, dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis i-a recomandat, vineri, lui Nicusor Dan sa aiba o intalnire cu premierul Dacian Ciolos, pentru a-i prezenta sfaturile sale pentru o eventuala continuitate in functia de sef al Guvernului, dupa alegerile parlamentare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )